Forumet - Hej, vill du bli min flickvän?

Hej, vill du bli min flickvän?

964 0 70
Hej jag heter Anders och eftersom jag är fett eftertraktad på denna sida har jag infört ett poängsystem baserat på min egen godtycklighet.

Som ni kanske har märkt så har jag tilldelat vissa av er några poäng här och var vilket bör ses som erat enda och sanna värde som människor.

Det går till så här att när ni når den sammanlagda summan av 40 poäng så har ni nått status: cool, och är därmed erkända som människor vilket innebär att ni har en chans hos the big kahuna.

Poängen fördelas över vissa nyckelpunkter varav de första jag kommer att tänka på är: ben, bröst, ansikte, gillande av mörker, gillande av höst, resistens mot kontroverser och personlighet i största allmänhet, jag tänker mycket och kommer att komma på massvis med fler saker när jag känner mig mer kreativ eller ser något som jag gillar.

Poängavdrag kan bli nödvändiga i vissa fall, det gäller främst hängivet kristna (frikyrkliga -50 poäng direkt), sverigedemokrater (se kristna), djurplågare och xxxxx (användarnamn censurerat pga mobbning)

Ni får hålla reda på ert poängantal själva och var poäng skall göra ert leende proportionerligt bredare, om och när ni uppnår summan av fyrtio skall ni kontakta mig via pm, där ni förmedlar vem ni är, mått och en tanke som ni väljer själva (obs! kommer ha stor vikt i bedömningen av er värdighet, phony's synas och dissas direkt)

Jag hoppas att detta kommer leda till en bättre samvaro och gemenskap för oss alla, jag hoppas även på en vacker morgon, Israels fall och en lång evighet att uppleva när jag når Kevala Ṇāṇa.

Erbjudandet gäller tills 31 december 2011.

Spana också in: