Forumet - Hejdå Mona Sahlin!

Hejdå Mona Sahlin!

1486 0 50
Jag tänkte starta värsta seriösa tråden. Ångrade mig då jag inte orkar med dumma människor.

Så. Jag gjorde en oseriös. Detta är Monas hyllningstråd.

Jag förstår inte hur någon kan förneka att det media utsatt Mona för inte är rättvist. Med all den massiva kritik hon fått, som handlat mer om väskor och toblerone än argumentationsteknik och åsikter, har Sahlin stått stark under hela tiden.

Jag såg bilder på henne från när hon efterträdde Göran, det var bara fyra år sedan. På bilderna ser man en helt annan kvinna. Hennes ansikte har gått igenom en otrolig förändring under denna tid. Det är sorgligt att se. Först då så går det verkligen upp för en vilken svår tid detta varit för henne.

Jag hoppas Mona får ett bra liv nu. Jag hoppas hon finner frid i sig själv och sitt liv och kan lämna denna svåra tid bakom sig. Jag hoppas hon inte tar åt sig av kritiken utan förstår att hon inte haft en rättvis chans, ens från början.


Hejdå Mona. [love][love][love][love][love][love][love]

Spana också in:

Hon har skött sig ganska bra, faktiskt. Speciellt under valet, mot slutet, då såg man att hon kan vara en bra retoriker. Dessutom har hon fått ta emot jävligt mycket skit, som du säger.

Sedan att SAP gått ner sig som fan kan man inte beskylla enbart Mona för, som vissa lustigkurrar gör. Knappast en persons fel.
passaro:

Sedan att SAP gått ner sig som fan kan man inte beskylla enbart Mona för, som vissa lustigkurrar gör. Knappast en persons fel.


Nej, det är helt cp! Som om partiledaren ensam skulle bestämma partiets riktning.

Jag hade så hoppats på att hon skulle slå igen, resa sig, gå vinnande ur striden. Men det var självklart önsketänkande, det skulle inte ha varit möjligt.

Jag är ledsen nu :(
framtidstron är död:

Jag hade så hoppats på att hon skulle slå igen, resa sig, gå vinnande ur striden. Men det var självklart önsketänkande, det skulle inte ha varit möjligt.


Är det bara hon som avgår?

Mig veterligen så kan halva partiet avgå, detta SAP behöver ett rejält lyft, fritt från gamla stofiler. Skall bli intressant att se vem som blir partiordförande.
Härligt!

Då ska vi summera upp hennes hedervärda karriär med utvalda citat:

:

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."


:

Jag har ett bättre liv med tid att tänka, tid med barnen. Jag kan träna och gå på bio. Men det är klart, ibland drar maktsuget. Makt är roligt


:

Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.


:

Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.


:

Allt är viktigare än att någonsin ge Sverigedemokraterna inflytande.


:

Men det är det där att man alltid ska stämpla något som typiskt svenskt, och då menar man ofta istället för den som är invandrad. Och det som är svenskt förändras ju hela tiden, beroende på vilka människor som bor och lever i Sverige, eller hur?


:

Jag är banne mig ingen ohederlig person, jag är ingen fifflare


:

Sverige är det land i Europa som tar emot flest flyktingar. Det har vi gjort med högt huvud trots att problemen varit stora. Ska vi stänga gränsen och säga: ”Vi har haft lite svårt att integrera så därför kan ni inte komma hit och få skydd nu”?


:

Problemet i Klippan är inte att det bor många invandrare där utan att det bor många arbetslösa. Det är en klassfråga som var lika stor på 30-talet, men då hette problemfamiljerna Olsson och Karlsson.