Forumet - Hejdå

Hejdå

6290 2 180

Hej alla UM:are, nu kommer en lång text, men läs gärna.

Jag ska nog ta och dra nu, jag tyckte faktiskt om den här sidan, att man kan hjälpa andra och själv få hjälp, men nu är det inte så kul längre, har minst 5 hatkommentarer bland aviseringarna varenda gång jag loggar in och jag känner att jag mår bättre utan dem.

Att jag får personangrepp hela tiden och får läsa att jag är en idiot, omogen, dum i huvudet osv pga att jag har åsikter som stämmer bäst överens med högerpolitiken tycker jag inte är okej.  FruLiten kommer nu att säga att jag själv beter mig lika illa, men nej. Jag skrev i EN tråd att jag inte tycker att Craig David största fan är snäll, och det är för att hon i princip klagar på allt jag gör, bilder jag lägger upp på mig är tråkiga, mina kommentarer är idiotiska osv, men återigen – jag sa att hon inte var snäll, inte att hon var dum i huvudet.

I början när jag var här och la upp bilder på ”hur ser du ut”-tråden så fick jag höra kommentarer som ”Otroligt vacker”, ”Snygg”, ”Söt” osv, men direkt när jag började uttrycka mina åsikter så skrev INGEN sådana kommentarer längre, utan nu började folk istället säga att jag såg ointressant ut mm. Bara för att ni inte gillar mina åsikter behöver ni faktiskt inte klaga på mitt utseende som jag inte kan göra något åt.

Den största orsaken till att jag drar är faktiskt min s.k. ”hyllningstråd”, där jag fick hur mycket skit som helst, ex. (skriver inte ut några namn, ni vet nog själva vad ni har skrivit):

·  En typisk medelklassbrud som påstår sig vara överklass och som anser att Linköping är världens mittpunkt. Nej tack. 

o  Nej, jag har aldrig påstått att jag är från överklass eller att Linköping är världens mittpunkt.

·  Reggar man här och skriver dåligt formulerade åsikter, helt utan perspektiv på livet, så får man räkna med reaktioner

·  jag skulle nog inte sakna henne om hon blev uppäten av någon lokal kannibalstam.

·  eller om hon blev uppbränd, kanske

·  idioter har väl också rätt att bli utnyttjade för sex. de har också behov, osv.

·  Trodde jag var omogen som 18 åring, men this slår mig med hästlängder. Annars är Caroline sådär söt och naiv

·  säger inte att jag skulle ligga med henne, men det är väl nobelt av de som faktiskt gör det trots hennes tillkortakommanden. jag menar, då slipper vi. inte sant?

·  SHit ni vita är korkade

Men den värsta kommentaren var ändå: vore synd om hon fortplantade sig, dock. Att hoppas att någon inte får chansen att skaffa egna barn och bilda en familj är faktiskt inte okej på något sätt.

Till slut vill jag bara säga att jag inte är en hemsk människa, jag älskar djur, jag älskar barn och det kan jag göra, trots mina - till viss del - konservativa och högerpolitiska åsikter.Spana också in:


Carolineelisabeth95: Till slut vill jag bara säga att jag inte är en hemsk människa, jag älskar djur, jag älskar barn
vilken tur. du får gärna återkomma när du har mer empati i kroppen än att säga att alla har likadana förutsättningar att bli läkare, och att alla tiggare är  egentligen maffiabossar som äger stora hus i hemlandet. dina åsikter är varken barn eller djurvänliga, men tror inte du är en hemsk person, bara naiv och smådum. ha det bra!

Gruvan: Gäller att inte ta allt "för personligt" på ett helt random internetforum också. Inte menat som "ond" kritik btw. 

Men annars, hejdå! lycka till i livet o så, gör det du vill och slösa in tid på skit Glad

(ska jag säga, jaja...) 

Nej men det blir lätt personligt när folk skriver som dem gör, läste du inte mina exempel? Det är inte jag som hittade på dem, dessutom kom alla dem kommentarerna från en och samma tråd, skulle jag klistra in alla hatiska kommentarerna ag har fått så kommer inlägget bli enormt långt.

Carolineelisabeth95:
Det gör jag ju inte, jag är bara trött på att få skit kastat på mig. 
Okej nu tar vi det från början Folk tycker dina åsikter stinker, och det finns folk som kastar tårtor på sådana. Vissa kommer hylla, vissa kommer hata. men sen är det helt plötsligt synd om dig, trots att det egentligen är dina åsikter som gjort att folk ratar dig. Men att kasta tårta är inte heller rätt.

kukoxo: Ja, säg detta till de 242 000 barn vars familjers inkomster inte täcker de grundliga kostnaderna.
Jag håller inte med henne om att alla har exakt samma förutsättningar, men alla har en chans, vilket man inte har i många andra länder.
Men, vad menar du med "de grundliga kostnaderna?" Vilka kostnader, för vad?

FruLiten:
Okej nu tar vi det från början Folk tycker dina åsikter stinker, och det finns folk som kastar tårtor på sådana. Vissa kommer hylla, vissa kommer hata. men sen är det helt plötsligt synd om dig, trots att det egentligen är dina åsikter som gjort att folk ratar dig. 
Jag tycker inte att det är okej att folk kastar så mycket skit på mig pga att jag inte är en i mängden här som har starka vänster-åsikter. Sen är det inte bara en som attackerar, utan det är minst 3 åt gången/tråd som är på mig