Forumet - Hejdå UM, litar ej på er längre

Hejdå UM, litar ej på er längre

3242 0 72
Eftersom att jag ändå varit ganska aktiv så tänkte jag göra en tråd om att jag lämnar. Efter händelsen för någon / några veckor sedan litar jag inte på UM längre. För dom som inte vet. Jag skrev någonting om tabletter och om det skulle döda. Någon timme senare står polisen vid min folkbokförda adress och har fått ett "tips" om att jag skulle svalt 40 st lyrica. Anledningen till att jag tror att det är någon på um som anmält är för att alla jag känner och då menar jag ALLA vet att jag aldrig är på min folkbokförda adress utan att jag bor hos min mamma. Jag litar inte på um längre och kan inte vara öppen här. Detta har förstört alldeles för mycket i min familj och maaaassa med relationer + skola för att jag skulle villja stanna här och "testa" en gång till. 
Aja, det har varit kul um och kommer sakna er men tror inte detta är stället för mig.

Hoppas ni lyckas bättre än jag 

(vet inte vart jag skulle sätta den men snack verkade bäst

Spana också in:


aristoteles:
Den berättar inte vem du är såvida du inte får information från ISP eller kan extrapolera från annan information.
Troligen har någon UM-admin skickat IP-adressen till Polisen...

Om vi anser att du har begått en olaglig handling av allvarligare slag, eller om vi misstänker att det finns en fara för ditt eller någon annans liv eller hälsa, kan vi komma att skicka dina personuppgifter samt IP-nummer till Polismyndigheten.
Precis som några redan skrivit, så hör det till vår policy att anmäla till polisen om vi ser något som vi uppfattar som en fara för en användares liv och hälsa. Det gäller både när man kan vara en fara för sig själv eller att man är en fara för någon annan.

Det här är absolut inte något vi gör för att skapa fler problem eller för att vara taskiga, utan vi tänker på användarnas säkerhet framför allt, och då ringer vi hellre "i onödan" än att riskera att något går riktigt snett. 

Jag, och mina kollegor med mig, hoppas att det kommer lösa sig och vi skickar massor med värme och omtanke. Kram!

vonKissekatt:
Att skriva om det är väl ändå ett väldigt stort rop på hjälp. Sedan är hon typ 14-15 också.
Då erbjuder man hjälp, och om vederbörande ej vill ha någon hjälp så accepterar man det. Att göra polissak utav det hjälper inte i sammanhanget. Tumme ned

Anser ej att rätten över sin egen kropp är begränsad till åldern. 

S3ON:
Då erbjuder man hjälp, och om vederbörande ej vill ha någon hjälp så accepterar man det. Att göra polissak utav det hjälper inte i sammanhanget. Tumme ned

Anser ej att rätten över sin egen kropp är begränsad till åldern. 
Typ alla självmord och självmordsförsök sker till följd av psykisk ohälsa, särskilt depression. Tycker du att man ska acceptera att någon vill ta sitt liv när detta sker till följd av en psykisk sjukdom? Där rationalliteten kanske gått förlorad.
Kudhos:
admins vill väl inte ha ett till självmord a la flashback. Rätt förståeligt.
Precis!

Kudhos:
admins vill väl inte ha ett till självmord a la flashback. Rätt förståeligt.
Hade räckt att radera tråden.. Flashback bär väl ej på det ansvaret heller. 


vonKissekatt: Är personen så pass ung så är det behövligt.
NEJ.


Lounge: Tycker du att man ska acceptera att någon vill ta sitt liv när detta sker till följd av en psykisk sjukdom?
Ja, det är en självklarhet enligt mig. Individen har alltid rätt att besluta över sin egen kropp hur sjuk individen än upplevs av betraktaren.