Forumet - Hejsan! Jag heter Emil ljung och är 16 år.

Hejsan! Jag heter Emil ljung och är 16 år.

812 0 14
Hejsan allihop. Jag Älskar en tjej som heter ...... Men min fråga är att jag vill komma närmre henne. För vi brukar skriva på sms hejsan snyggin, hejsan sötis sen mm. Men Jag vet inte om hon gillar mig i verkligenheten. Skulle man kunna få lite hjälp`?
Xkiller:

Hejsan allihop.


Hejsan allihop!

Xkiller:

Jag Älskar en tjej som heter ......


Jag har känslor för en tjej.

Xkiller:

För vi brukar skriva på sms hejsan snyggin, hejsan sötis sen mm.


Vi gillar varandra, snälla och goa emot varandra.

Xkiller:

Men min fråga är att jag vill komma närmre henne.


Jag skulle vilja lära känna henne mera.

Xkiller:

Jag vet inte om hon gillar mig i verkligenheten.


Vet inte om hon vill lära känna mig mer, eller jag vet inte om jag känner mig värd att älskas.

Xkiller:

Skulle man kunna få lite hjälp`?


Hur ska jag lära känna migsjälv och få självkänslan så jag vågar dela med mig av migsjälv så jag kan komma henne närmare.

Spana också in:

Xkiller:


Hejsan allihop!

mitt namn är Emil, är sexton år gammal. Har känslor för en tjej. Vi gillar varandra, snälla och goa emot varandra. Jag skulle vilja lära känna henne mera. Vet inte om hon vill lära känna mig mer, eller jag vet inte om jag känner mig värd att älskas. Hur ska jag lära känna mig själv och får självkänslan så jag vågar dela med mig av mig själv till dom jag älskar.


Hej Emil,

fint skrivet, det är något väldigt vanligt att man inte är säker på att visa vem man är. Eller att man är rädd för att någon inte ska gilla en när man lär känna varandra mer.

Du verkar ju inte känna henne riktigt, men de är okej. Om ni har kul ihop nu så kanske ni kan ha det borta från tangenterna med. [y]

Oroa dig inte så mycket, om de är kärlek du vill ha så kolla inom dig själv. Hur vill du vara. Åt vilket håll vill du gå? Vad älskar du?

Kämpa för det... men finn dig själv först.