Forumet - Help me out, flickvännen är bi.

Help me out, flickvännen är bi.

3981 0 51
Tjenare. Nu är det så att min flickvän som jag vart tillsammans med i snart tre månader vill experimentera lite och prova att ha sex med en tjej. Hon vill antingen ha trekant, eller bara testa med tjejen för att sen återgå till mig.

Då undrar jag; Bör jag som förstående pojkvän låta henne leva ut sina fantasier och även låta mig få testa på en trekant med två flickor?

Eller ska jag istället förklara att jag inte vill dela henne med någon annan sexuellt då jag älskar henne väldigt mycket?

Jag är själv väldigt öppen för att experimentera och testa nya grejer, men just att låta henne ha sex med en tjej utan mig där.. nja, den idén är jag inte lika peppad på.

Tjejer, har ni vart i en situation där ni blivit frågade om att ha en trekant med ett par?

Killar, vad hade ni gjort i min situation?

/TF
Touchfaith:

Killar, vad hade ni gjort i min situation?


Antingen är hon med mig till 100% eller inte alls.

Du verkar ju tveksam till att hon ensam ska vara med en annan tjej, säg det till henne, men du vill testa på trekant, säg det till henne, och kom fram till vad ni vill.

Jag skulle inte vilja ha varken eller :)

Spana också in:

Touchfaith:

Men om det nu är så att hon verkligen vill testa det med en annan tjej, utan mig. Ska jag då låta henne göra det eller löpa risken att hon går bakom ryggen på mig?


Ventilera din oro över eventuella scenarion som du tror kan utlösas om hon ligger med en annan, om det fortfarande känns jobbigt efter hennes rationaliseringar tycker jag inte att du ska göra't.
Touchfaith:

Men om det nu är så att hon verkligen vill testa det med en annan tjej, utan mig. Ska jag då låta henne göra det eller löpa risken att hon går bakom ryggen på mig?


Jag skulle inte tillåta det. Ändra frågan till Skulle du låta din tjej ha sex med en annan kille utan dig? Nej? Trodde väl det.
Hon har sagt att hon älskar mig. Uppriktigt. Men att hon vill experimentera har väl inte med hennes kärlek för mig att göra, now does it?

Tror inte jag kommer få mer insikt i detta, när jag ser vilka svar jag får här i tråden.

Istället kan vi ju ägna tråden till att skriva om egna erfarenheter i ämnet?
Ganska intressant att se hur många tjejer det faktist är som vill experimentera och hur killar ser på det!

Keep them answers coming.
Vi säger att jag är ihop med en kille som är bi. Han vill ha sex med en annan kille. Ska jag då "tillåta" honom att leva ut sin fantasi? Det är inget jag kan svara på idag eftersom jag varken 1.har en pojkvän som är bi 2)har en pojkvän överhuvud taget." Så ja, lite svårt att svara på. Men jag kan ju säga såhär mycket, att det beror helt och hållet på vad vi har för slags relation. Alltså såhär, vi kanske har ett öppet förhållande, ja du vet vad det är ,och då är det ju självklart okej att han har sex och vad han nu vill med andra, men ja som sagt, det beror på vad man har för relation.

Skulle du tycka att det var okej om din flickvän hade sex med en annan kille?

hade jag en kille som var bi och han undrade om det var okej att han hade sex med en annan kille, och jag sa ja, då kan jag inte heller bli arg om han har sex med en annan tjej? Vad är det för skillnad? jag tkr iaf inte att det är nån skillnad vilket kön man har sex med, utan att man HAR sex