Forumet - Helt jävla sjukt! :(

Helt jävla sjukt! :(

3797 0 82
http://vodpod.com/watch/2541157-idiot-throws-dog-from-bridge-machovideo-com

Att kasta en hjälplös hund ut för en bro och låta en kompis filma det borde kanske ge ett längre straff än ca åtta månader i fängelse? Svajunas Beniuk heter han som kastade hunden. Han är hatad i hela världen och har överlämnat sig själv till fängelset för att han är rädd för att bli dödad.

"Hundar kan flyga" ska han ha sagt innan han släppte hunden ner för en hög bro. Den landade på asfalten nedanför bron med ett fruktansvärt, plågat ljud. Mannen bor i Litauen och hans adress är allmänt känd.

Han ska fortsätta vara hatad, han ska leva som i det helvete han förtjänar att vara i. Sprid detta vidare för att försäkra dig om att han för alltid kommer att vara hatad, han förtjänar det och tillsammans kan vi lära honom att man inte plågar djur ostraffat! Äntligen kan vi vanliga människor hjälpa till att straffa en djurplågare. Ett kort fängelsestraff är inte alls vad han förtjänar!

Hunden Piper som bara var ungefär ett år är antagligen död. Vissa säger att han blev omhändertagen medan vissa hävdar att han dog där på vägen.
Kopiera den här texten, sätt in på bdb eller skicka vidare i mejl, på msn eller var som helst om du är en äkta djurvän

Spana också in:

Rejmond D Röjter:

Och varför kan inte idioterna kasta ner varandra istället för en hund?


Jag håller med! [bigsmile][bigcheers] xd

Moderkakan:

Han anmälde sig själv till polisen pga mångfald av internethot,


HAHAHAHAHA äkta knäpp , anmäla sej själv. men bra av han , för han va verkligen dum i huvet! precis som dom i kina som sätter 10 stora hundar i en liten bur på typ 50 cm och sedan kokar / skär upp dom levande! ..