Forumet - Helt plötsligt iggar han

Helt plötsligt iggar han

2209 0 4
Okej så jag gillar en kille, han går i min parallellklass och har egentligen aldrig tänkt på honom TILLS vi i vårat gäng började prata om vem som va snyggast i våran årskurs. Jag tänkte till och kände  att ingen såg speciellt bra ut. De gick några dagar och så en dag så bara går jag ut från klassrummet och ser honom, sen den dagen så har han aldrig släppt mina tankar. 
Min kompis hänger med honom lite då och då och dom pratar på snap osv. Jag bestämmer mig en dag för att jag ska börja starta dagar med honom på Snapchat så ja skickar och han skickar faktiskt tillbaka, detta var kanske i maj. Fortsatte att skicka dagar men sen så iggar han. De går nån månad och ja försöker igen (han iggar). Sen kommer de en dag där jag  bestämde för mig själv att om han inte skickar tillbaka nu så ska ja glömma honom. Så jag skickade på snap igen då och tror ni inte att han svarar då. Vi fick 5 dagar men sen så svarade han inte mer så vi tappade dom. Jag skickar någon dag senare och då svarar han ju SÅKLART igen och nu har vi 5 dagar igen, lite då och då så frågar han vad jag gör osv. Jag  skrev till honom för någon dag sedan och frågade om han ville träffas och han sa ja, jag får panik och ställer in i sista sekund. De är här vi är nu. Jag har skickat dagar nu och han iggar. 
Jag har hängt med den kompisen som känner honom i några dagar nu och vi har stött på honom ett flertal gånger vilket gör att dom säger hej och kramas, och jag vill så gärna bara göra samma sak men ja vågar inte gå in för en kram. 
På tisdag ska ett flertal kompisar ha lite kul och då kommer han, och jag såg de som ett perfekt tillfälle att prata med honom genom att bjuda honom men då är ju min kompis före och bjuder honom. 

Så mina frågor är nu, varför iggar han?, hur ska jag börjar prata med honom? och hur ska jag göra för att våga ta fösta steget?

Spana också in: