Forumet - Helt sjukt illamående

Helt sjukt illamående

209 0 1
Hej, innan jag börjar skriva så vill jag påpeka att jag inte är gravid, har tagit test hemma, hos ungdomsmottagningen och blodprov hos läkaren så finns inte en chans att jag är det. 

Så har nu mått illa typ varje dag, hela dagarna i 3 månader. Ibland är det så illa så att det verkligen känns som att jag ska spy, men har inte gjort det än så länge. Har lärt mig att stå ut lite med det nu men vill ju verkligen att det ska försvinna. Har ju vart hos läkaren och tagit blodprov och allt men dom vet inte vad det är för alla prov visar ju ingenting.

Jag har panik ångest, och har haft några rejäla panik attacker som verkligen var hemska. Ångesten var så illa en gång också så att jag inte klarade av att ta mig utanför dörren när jag skulle till skolan utan satt som fastfrusen på bänken innanför dörren. Gick sedan vidare till att ringa mammsen som fick komma hem från jobbet till mig för att jag inte kunde röra på mig och gick sedan vidare till att gråta och sova halva dagen. 
Man kan ju säga att jag har lite problem men att det skulle resultera i att jag verkligen mår illa nonstop känns det inte som att det borde göra, eller? Vad vet jag. För det ända jag vet är att jag mår illa hela tiden även om jag äter eller inte. Jag vill att det ska sluta, så om nån vet vad som är fel eller hur jag kan få det att kanske iaf lite bättre så skulle jag vara så enormt tacksam.