Forumet - Helt sjukt kär

Helt sjukt kär

244 0 26
Det var länge sen jag kände mig såhär kär , känslan är så
härlig jag älskar det. Jag är bisexuell tjej och jag har varit på
G med flera tjejer , just nu har jag en flickvän vi har varit tillsammans i snart 5 månader men jag börjar tappa gnistan mellan oss det känns tomt och inge vidare :(

Men det finns en tjej som jag inte kan sluta tänka på hon är så jävla fin jag dör , vi går i samma skola och i samma linje
vi har lektioner ihop och hon är breath taking jag kan inte sluta
att beundra henne. Problemet är att jag vet inte hur jag ska göra med min flickvän som jag har nu? jag känner att det inte går att lämna henne men ändå så vill jag det , och hon som jag så mycket tycker om vet jag inte om hon är hetero eller bi. Jag har skrivit dikter om henne och hur mycket jag gillar henne jag vill verkligen go for it men jag är rädd för att hon inte ser nånting i mig , bara en klasskamrat och inge mer?

Jag måste ha henne , det är ett måste men hur ska jag göra?
Hon är 4år äldre och går komvux men har några lektioner med min klass jag vill ha henne , hjälp hur ska jag veta om hon har samma läggning som mig? och om hon är intresserad av mig?

Spana också in:

Det är inte särskilt rättvist mot din nuvarande partner att hålla kvar vid om du inte har några känslor kvar och hyser uppmärksamhet till någon annan.

Ta beslut, kämpa för ditt förhållande, eller ge upp. Smussla inte omkring med din nuvarande tills du vet säkert att det kan bli något med den här andra tjejen. Det är bara hemskt elakt och själviskt.
Gladtjej92:

Jag har skrivit dikter om henne


Hej hej hej
Du är en väldigt söt tjej
Ifall du också är bi
Så hoppas jag att det blir vi
Du är som en ros på en äng
Jag vill knulla dig med en strap on i min säng
Vi går i samma klass
Jag vill våldta dig inne på dass
Att vara bi är jävligt gay
Jag är en jättebögig tjej

Puss och kram
Muhammedan