Forumet - HELVETE!

HELVETE!

1372 1 53
hej jag igen ursäkta om jag stör [tired]
men idag för några timmar sen var jag på väg till en kompis men fick hinder när en kille och hans polare började snacka skit om mig det var ju inget specielt jag fortsate gå men sen så börja dom snacka skit om min familj min flickvän och vänner så jag stannade till och så att dom att hålla käften. "bögar" och då börja killen som börja snacka skit om mig gå mot mig och boxa i magen jag blev väll ganska arg föratt han börja snacka skit om mina nära så jag slog honom i ansiktet och då börja alla andra gå på mig inga problem men sen när en av dom börja kuta tog jag runt hans nacke och slog honom rakt in i väggen och han börja blöda och hosta blod sen så svimma han. dom andra stack iväg medans jag stannade och ringde efter ambulans sen stack jag
gjorde jag något riktigt fel där just då?
för jag mår grymt dåligt [n][n][sad]
Jag har full förståelse för varför du agerade så som du gjorde. Men de som håller på sådär gör det enbart för att provocera för att se hur man reagerar och för att se hur långt dom kan tänja på ditt tålamod. Dessa är vanligtvis uttråkade slynglar som inte ser bättre sätt att fördriva tiden. Det gäller bara att helt ignorera dessa och inte ge dom någon anledning för att fortsätta. Dom letar upp folk som dom vet kommer att ta åt sig och reagera för det är det som dom tycker är det roliga med det hela. "Om man slutar mata trollen så svälter trollen ihjäl och självdör."

Spana också in:

ash_delaman:

inget frisk mäniska skulle lämna sin kompis


Står ingenstans i historien att din kompis höll på att bli nerslagen av dessa och att du då tillgrep nödvärnsrätten precis...


ash_delaman:

och det var en olycka!


ash_delaman:

när en av dom börja kuta tog jag runt hans nacke och slog honom rakt in i väggen och han börja blöda och hosta blod


ash_delaman:

sen så svimma han


Olycka. Verkligen? Tror du på det själv?
ash_delaman:

jag täkte för ansiktet och magen och såg inte vart jag var plötsligt ser jag en blond kille


Du kanske skulle ha lagt till det där i originalstoryn så det inte framstod som att du brutalt misshandlade en kille till medvetslöshet bara för att han, antagligen utan att veta vad han pratade om, kaxade med dig verbalt.
timeisrunningout:

Du kanske skulle ha lagt till det där i originalstoryn så det inte framstod som att du brutalt misshandlad en kille till medvetslöshet bara för att han, antagligen utan att veta vad han pratade om, kaxade med dig verbalt.


hade jag brutalt misshandlat honom hade han varit död och så hade jag inte ringt ambulansen
jag e fan inte nån jävla misshandlare! [mad]