Forumet - helvete..farsans bil :(

helvete..farsans bil :(

1068 0 36
Hej alla UMare..

Idag tog jag farsans bil och körde in till stan. Trots att han egentligen inte vill att jag lånar bilen så övertalade jag honom och tog den ändå.
Hela resan gick bra, körde runt en hel del. Tillslut skulle jag parkera i ett parkeringshus och det gick bra, trots att det är så jäkla trångt där inne. När jag dock senare skulle ut så råkade jag vid en sväng jag på något sätt nudda någon stolpe med bilens bakdel. Blev skiträdd och klev ut ur bilen och såg att det hade blivit flera stora repor just ovanför ena backdäcket. HELVETE [sad]

Vad fan ska jag göra nu? Ska jag hålla tyst om det tills farsan själv får syn på det och kommer dampa loss på mig eller ska jag berätta det på en gång? Han kommer döda mig..

Det komiska är ju att farsan dagen innan (igår) lackerade just där ovanför däcket för förhindra rost eller nåt sånt, och såklart är reporna exakt där och har till och med skrapat upp lite av färgen han lackerade. Så med andra ord, det kommer inte ta lång tid innan han upptäcker reporna!

Spana också in:

youmademe:

Blev skiträdd och klev ut ur bilen och såg att det hade blivit flera stora repor just ovanför ena backdäcket. HELVETE [sad]


lol [blush] Skrattade lite, fan vad jobbig sits

Och ja, berätta det på en gång. Bättre att stå för det du gjort. Han kommer ju ändå fatta att det hände medan du lånade den.
xsaosinx:

Har du sagt något till honom än då?


har inte sagt nåt.. tror jag inte ska säga nåt o när han sen ser det dra en vit lögn om att nån annan måste ha kört in i bilen på parkeringen. [cute] han upptäckte det inte när han tog bilen nyss iaf, för då hade han varit galen när han kommit hem.

Kakaoxo:

min kusin fick 1 örfil när han krockade med hans pappas bil


haha var inte du typ arab eller nåt? isåfall borde du förstå rädslan jag har.. [crazy] lider med din kusin.. kommer sluta samma för mig haha