Forumet - Helvetes p-piller

Helvetes p-piller

4338 0 19

 jag tror helt ärligt inte det spelar någon roll alls.. din ägglossning får inte för sig att sättas igång bara pga du missar ditt piller en dag. 

jag har fuckat upp mina p-piller rätt rejält (äter inte dem på en vecka, tar sedan alla samtidigt, är sjukt noga i perioder, tappar bort kartor osv osv osv). Har inte lett till så mycket annat än att jag mår sjukt jävla cpilla av att ta tabletter numera. kräks typ ): så var det inte innan jag började slarva. dumma mig. 


koalan: jag har fuckat upp mina p-piller rätt rejält (äter inte dem på en vecka, tar sedan alla samtidigt, är sjukt noga i perioder, tappar bort kartor osv osv osv). Har inte lett till så mycket annat än att jag mår sjukt jävla cpilla av att ta tabletter numera. kräks typ ): så var det inte innan jag började slarva. dumma mig.
Varför i hela friden gör du så?

Spana också in:

Alltså du tog "söndags"tabletten på lördagen istället? Eller åt du ingen alls?

Som svar om du tog söndagstabletten på lördagen:
Det gör ingenting, det är samma preparat i alla piller på kartan (utom sockerpillrerna du äter under mensveckan) det du däremot måste göra är att du tar ett piller från en annan karta sista dagen innan sockerpillren så att du är fullt skyddad. Missat du en tablett är det inte lika stor chans att du är skyddad och du kan bli gravid. Har du inte sex så spelar det väl ingen roll om du skiter i den sista tabletten, då får du bara mens någon dag tidigare. 

Om du inte åt något alls:
För det första är det inte ovanligt att man åker på en mellanblödning om man tar p-piller oregelbundet. För det andra så är du inte skyddad och du måste äta dina piller en vecka innan du är skyddad igen.