Forumet - Hemlig relation med lärare?

Hemlig relation med lärare?

4292 0 55
Jag har blivit kär i en lärare på skolan. Han är typ 25, så det är ju ok egentligen och vi skulle passa asbra ihop. Tack och lov har jag inte honom i nåt ämne, ser honom bara i korridoren ibland och dör lite för att han är så fin.
Det är jättekul att fantisera och jag tror såklart inte att nåt kommer hända, men har någon varit med om det? Att man inlett ett förhållande med en lärare? Lite förbjudet och hemligt sådär. Som på film typ.
loom:

Lite förbjudet och hemligt sådär


Jag träffade en lärare jag hade i fysik när jag var 16 och han var 24. Vi försökte verkligen undvika varandra i det sista eftersom attraktionen var självklar, men så träffades vi på krogen en helg och så började vi prata. Sedan sågs vi fler gånger och var verkligen flirtiga mot varandra. Sov över hos honom ett par gånger utan att det hände något annat än kyssar och smek, vilket gjorde att jag absolut ville vara med honom. Det var underbart så länge det varade, men jag flyttade för att gå gymnasiet och då insåg vi båda att det var lika bra att gå vidare med våra liv [cute]

Spana också in:

Harpyja:

Naivt


enhimmelskdrog:

förstår inte hur det får dig att tro att ni skulle passa asbra ihop


Har ju såklart kollat hans facebook och sett vilka filmer/musik han gillar. Sen skulle vi också passa bra ihop utseendemässigt.
Vet att det är naivt, men det är en crush i en lärare, kan inte vara annat än naivt liksom.

oktoberbarn:

hoppas han tar sitt förnuft till fånga o blir ihop med dig! (vet att det där kan låta ironiskt men ÄR ITNE DET!)


Haha, tack!!!!
enhimmelskdrog:

tror det kan vara smart att låta det stanna vid att vara en crush


Jag veeet, skrev det också att jag inte tror att nåt kommer hända, undrade bara om nån hade en fin historia att berätta.

Harpyja:

[confused]


Men? Du kan väl ändå hålla med om att vissa människor ser bra ut tillsammans? Det är inte så himla konstigt.