Forumet - Hemligheter i familjen

Hemligheter i familjen

2330 0 13
Jag har gått runt o funderat på vissa saker som händer i min familj. Som dels kan vara lite jobbigt och konstigt.
Först och främst vill jag berätta om min pappa.
-Jag vet inte vad som har hänt med honom de senaste tiderna. Han håller mycket på med sin mobil (som han sällan brukar göra i vanliga fall). Och han skriver oftas till tjejer". Jag visste inte det först. Han burkar alltid ta ner sin mobil när jag kommer i närheten av honom och ta upp det när jag gå.  Men en dag så pepp det i hans mobil och jag blev lite nyfiken så jag tog mobilen och kollade var det var som lät. 
JO, KAN SKICKA BILDER MED TJEJER OCH SKRIVER ATT HAN ÄLSKAR DE.
Jag fick en chock när jag läste vad han skrev och skickade för bilder. För det mesta var det på engelska, eftersom de tjejerna/kvinnor han kontaktade med var utländska.
Jag har inte berättat det här till någon.
Fast jag känner att det är fel, min pappa säger att han älskar min mamma mest av allt i hela världen. Men han ljuger, han säger det till alla han skriver med. Och jag kan känna sorgen hos mamma om hon får reda på det. Jag tycker inte att han ska hålla på och skriva med tjejer sådär eftersom han är gift och har barn. 
Jag vill såklart inte förstöra allting. Jag kan ju inte bestämma över min pappa direkt....
Det känns som om min pappa vill lämna mamma snart.... och det får ju inte hända.  Jag känner ångest och JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA!

Spana också in:


timpeltt: Nja
Det finns tyvärr en sanning här som kan vara jobbig att höra, men om din pappa inte älskar din mamma längre så borde dom inte vara tillsammans. Och sen kan man fundera på vad det var för tjejer? Tror tyvärr inte han kommer sluta även om du konfronterar han.
Det är typ tjejer som säljer sex..

reben: jag vet exakt hur detta känns. min mamma gör liknande saker mot sin man, som hon förvisso inte säger att hon älskar, men som går omkring till synes ovetande om detta.

om du vill kan du pm:a

aa, om det händer något mer så kanske jag kan pm:a till dig , i fall jag behöver hjälp o så ;)