Forumet - Hemmagjord navelpiercing.

Hemmagjord navelpiercing.

18976 2 45

dr.awesomee: När jag skulle tvätta piercingen nu så gick det bra ända tills jag satte på kompress. Det började pipa i öronen och det blev alldeles tätt, som när man får lock för dem när man landar med ett flygplan. Jag kallsvettades och allt flimrade. 
Tänkte att eftersom jag inte kan säga till mamma, så tog jag ur den. Blev genast bättre. 
   

om det direkt blir bättre för att du tar ut den är det dock endast din hyponkondri som spökar

dr.awesomee: Hej!
Igår tog jag en navelpiercing själv, och jag vill veta lite saker med tanke på att jag är hypokondriker. -heh.-
Tänkte tillägga att jag tvättar med natriumklorid (koksaltlösning) två gånger per dag. 
1. Jag är jätteorolig att jag ska bli 'sjuk' av det, med tanke på att jag gjorde den själv. T.ex som blodförgiftning, illamående, feber. Är detta möjligt? 
2. Kan jag ha fått ''inre skador'' av att jag tog den själv? Jag hade kokat kanylen och piercingen innan, men glömde tvätta händerna. Pillade dock inte i hålet eller på nålen. Endast på plasten när jag skulle sätta i piercingen.

Va de så jävla svårt att gå och betala någon att köra en nål igenom dig nu kommer du ha mardrömmar och skit!

beror väl på hur steriliserad nålen är, bränna eller doppa i sprit. eller doppa nålen i sprit och sedan bränna den. Sätter du piercingen fel blir det fula ärr, dock vet jag inte om det är lättare att "följa" ett gammalt spår, du kan mycket väl ha fått in den fel ändå. 


dr.awesomee:
För övrigt har jag otroligt ont så att jag knappt kan böja mig och den är smått röd runtom kulan. Jag fortsätter att tvätta två gånger dagligen med koksalt, och duschar VARJE dag. Så förhoppningsvis läker den fint. Det sägs att om det kliar så läker det, men de har inte börjat klia än. Har en undersköterska som ska kolla på den till fredagen och se hur allt står till, så har iaf hjälp om det skulle gå fel.
Du ska väl inte pilla så mycket med hålet, då blir det bara mer irriterat? Om du var orolig från början, varför gjorde du det?

Spana också in: