Forumet - Hemmagjord tatuering, hjälp!

Hemmagjord tatuering, hjälp!

15531 0 12
Jo, det är såhär att jag ska göra en liten tatuering hemma på egen hand. Innan någon skriver att jag är dum som vill göra den hemma osv så vill jag bara säga att jag har en anledning relaterat till min tatuering.

Jag ska alltså inte göra den ''bara för att'', utan för att sommaren/hösten/vintern 2014 då jag var 15 år (är det fortfarande..) så gick jag igenom en väldigt jobbig period i mitt liv, jag skadade mig själv bland annat och många av mina stora vita ärr sitter på min vänstra arm/handled. 
Tatueringen ska alltså sitta vid min tumme, eller ja, mellan tummens slut och handledens början, på sidan av handen om ni förstår.
Tatueringen ska föreställa ett litet hjärta, just för att kärlek och stöd från vänner, familj och en speciell person var det som fick mig att fortsätta kämpa och det som gör att jag mår mycket bättre idag! 

Och innan någon skriver ''gör den hos en tatuerare istället'' så säger jag nej, jag vill göra den hemma på egen hand.

Så jag vill ha tips och hjälp av er, hur man kan göra, vad man kan använda osv. Om någon har en hemmagjort tatuering skriv gärna hur ni gjorde! 
Och om jag ska göra den i vitt ''bläck'', vad ska jag använda då? 

Tack på förhand Hjärta

Spana också in:


JennaMissauri: Testade att göra en hemma gjord tatuering med nål och bläck, gjorde ett kors på insidan av fingret det blev bra i början men höll sig bara i nån månad och mer sen blev det bara som ett ärr av ett kors, så skulle inte rekomendera nål och bläck men det kanske funkar bättre för digRullar ögonen
Jaa, jag tror det är lite olika från person till person faktiskt. Min morfar gjorde en när han var 16 och den höll hela livet, hehe Blink

busiig:
Jag har tänkt mycket fram och tillbaka om jag verkligen ska göra den och om det är värt det. Såklart finns det risker, men å andra sidan är det direkt ingen stor tatuering direkt, utan en liiten som bara kommer att sitta där. Mycket glad
Är du helst säker så :). Se bara till att göra det säkert med försiktighet. 

isola: Men om den nu är så viktig för dig så borde du väl vilja göra den så ordentligt som möjligt, alltså hos en riktig tatuerare så att du inte får några sjukdomar och en fin tatuering. Låt inte ditt korkade nuvarande jag förstöra för ditt framtida jag. 
Men grejen e ju att ha gjort den själv!Icke! Man dör heller inte av att tatuera in en liten skitgrej på sig själv. 

Å till TS så finns det bra guider att hitta om du googlar.