Forumet - Hemmagjort preventivmedel

Hemmagjort preventivmedel

1095 0 14
Smörj in ollonet med apotekets bedövningskräm EMLA (receptfritt) före sex och låt verka. Skitskönt för killen och funkar även som preventivmedel eftersom killen inte kommer kunna spruta. OBS! Känns konstigt och ovant dom första gångerna[rolleyes]. Någon som provat eller har andra ideer om hemmagjort preventivmedel?

Emla_Cream.jpg

Spana också in:

Rabiessmittad:

kitskönt för killen och funkar även som preventivmedel eftersom killen inte kommer kunna spruta.


Är du helt jävla dum i huvudet eller? Du tror väl inte på fullaste allvar att graviditetsmöjligheten reduceras till noll bara för att killen inte får orgasm? Jag tycker du ska läsa lite baskunskaper i biologi inriktning sexualkunskap, det kan du behöva. Satan altså.
Jag kan inte undgå att tro att du driver med oss, för så korkad och full av okunskap kan man väl ändå inte vara?
Rabiessmittad:

Krämen sköjs bort när den verkat klart så några "fittslemhinnor" påverkas inte. Det är skönare för henne och för honom eftersom killen kan hålla på obegränsad tid. Inget kladd eller kondomer som kan spricka.


Och du tror att det är självklart för alla kvinnor att det är skönt när killen håller på hur länge som helst? Vad sägs som att smörja in ditt huvud med salvan och bedöva hjärnan ett tag, så kanske sådana här korkade ideer sluta blomma fram.


Hampie:

Hur är det hemmagjort? EMLA kan du ju liksom inte göra hemma <.<


Av någon anledning var det väldigt roligt.
Kul föressten att se dig kvar här, Hampie. en av de man känner igen.
Även om du emellanåt kom med en dryg kommentar. Men vem fan har inte gjort det. jag har väl själv bidragigt med någon enstaka. :]