Forumet - Hemskt att visa?

Hemskt att visa?

4349 0 49
Har haft en otroligt intressant diskussion med en tjejkompis om hur det skulle kännas om någon kompis av det motsatta könet råkade se någon av ens mer privata kroppsdelar.

Vi var ganska oense. Jag tycker inte att världen skulle gå under om någon av mina tjejkompisar råkade se Petter-Niklas. Det är ju absolut inte så att jag visar upp honom för vem som helst och jag skyler mig vid till exempel ombyte på badstranden med kompisarna men om någon ändå skulle få en liten titt så är det inte så farligt.
Hon (som är mycket pryd) däremot visste inte om hon skulle klara av att träffa den kille som råkat se lite för mycket av henne på ett bra tag. Hon skulle tycka det var jobbigt om någon såg henne i underkläder. Dock var bikini ett undantag... det gick visst bra.

Vad vi mer diskuterade var vilken del som var "värst" att visa för tjejer. Musen toppade så klart listan, men sen? Brösten eller rumpan?

Vad säger ni om detta? Är det hemskt om någon motkönad kompis råkar se någon av era "private parts" eller är det inte så farligt? Och vad är "mest privat" på en tjej, brösten eller rumpan?

Spana också in: