Forumet - Hemskt smal!

Hemskt smal!

8873 0 119
Jag skäms för att jag är så hemskt smal..Jag är 20 år och måttet runt magen e inte mer än 74 cm...[sad]

Sen är jag rätt lång så jag ser ju ut som ett benrangel, det hjälper ju inte hur mycket jag än äter o tränar eller nånting..Det är nog ärftligt morsan vägde inte mer än 39 kilo när hon slutade 8:an..

Jag väger 63 kilo och är då 20 år som sagt..

Nu har jag träffat en tjej,börjat fundera på vad tjejer tycker,generellt så vill ju tjejerna ha en vältränad kille,så smal som ja e skulle jag ju inte vilja visa mig naken för henne,om vi kommer så långt..

Min fråga e främst till er tjejer då.. Om ni träffat en kille som du verkligen gillar ,trevlig,snäll mm ja drömkillen för dig,skulle du bry dig om om han va smal o otränad??

Jag ser så liten o ung ut, inte många som tror jag e 20,de e så jävla pinsamt,,

Svara gärna i min undersökning..

SKulle du tänka dig vara tillsammans med en väldigt smal person?

Spana också in:

Jag är också jäkligt smal. Med tanke på att jag är rätt lång, 188 cm, och inte har något gulligt emo-utseende, så är jag allt annat än nöjd. Därtill har jag minimala handleder och långa ben ...

... men med lite självförtroende och anabola steroider kan man nog komma en bit.
Unexpected:

Eftersom du frågar kan jag berätta att en av dom hade ganska stor penis och att den andra hade nog ganska genomsnittlig.


Okey [rolleyes]

Unexpected:

Du är bra konstig du


Nja alltså, jag börjar ju min diet om en månad eller så. Så jag kanske tjänar någon/några cm på det eftersom att smala killar överlag har större kuk än tjocka [cute]
Nu är inte jag tjock, but still, kanske tjänar någon cm iaf ^^