Aviseringar
Rensa alla

Hemtjänst: hjälp


Ämnesstartare

Hej. Har fått sommarjobb inom hemtjänst. Hade mina introduktionsdagar denna vecka. 

Där jag jobbar arbetar man till exempel på ”visbygatan” en dag. Och nästa dag kanske på ”bullegatan” osv.. Inte i en och samma byggnad.

Nu till min fråga: Det är ju viktigt att hålla sina tider. Men vad ska man göra om en av ”patienterna” gnäller, skriker, klagar på allting (t.ex maten)? Blir ju värre om jag argumenterar. Men blir ju också kaos om jag bara går därifrån, eftersom hen kan larma.


   
Citera

Är person dement? Eller bara gnällig över lag?
har jobbat som hemtjänst så jag skulle inte säga så mycket utan jätte personen maten och  om personen skulle klaga så skulle jag prata med  gruppchefen eller områdeschef om det hela att personen klagar på maten 


   
SvaraCitera

Beror väll på vissa personer går det inte ha en disskusion med bättre att bara lämna maten på bordet då. Man ska såklart alltid försöka men går det inte så går det inte. 


   
SvaraCitera

Därför man inte arbetar inom hemtjänstCool


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vet inte. Hon glömmer lätt saker, och är lite förvirrad, så hon kan ha dement. Jag vet att hemtjänst inte är det roligaste. Men jobb är ett jobb. Fick inget annat sommarjobb tyvärr. Bor i en råtthåla mitt i ingenstans så finns inte mycket här


   
SvaraCitera

Då kan det beror på att blodsockret är lågt därför hon klagar på maten bland annat


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Antar jag får göra det hon ber om och sen gå därifrån?


   
SvaraCitera

Ungefär 


   
SvaraCitera