Forumet - Hermione blir pumpad av Gryffindors killar

Hermione blir pumpad av Gryffindors killar

3687 0 20
Harry vaknade av att ärret i pannan brände, men sen märkte han att det bara var en mardröm. Han tänkte somna om men sen kände han en hand på sin rygg och en viskning i sitt öra: "Jag kan inte sova, kan jag sova brevid dig".

Där stod Hermione i bara underkläder och Harry tittade med kåta blickar på henne. Hon la sig brevid Harry och mös in.

Harry hade stora muskler och stor kuk och var den största hunken på skolan. Han visste att Hermione hade en "thing" för honom, precis som de andra eleverna på internatet "Hogwarts".

Han smugglade fram sin trollstav och pekade på Hermione och viskade "kåtus totalus".

Han han inte räkna många sekunder för en Hermione flög på Harry och började gråvhångla med honom. Harry drog ner hennes trosor och började ivrigt pumpa henne "ååh mer" skrek hon.

Men hon skrek så högt att de andra i rummet vaknade!

Nevil Longbottom gick fram till Harry och tittade argt på honom "Va gör du?".

Harry visste att Nevile var bög och kär i Harry, så Harry skämdes lite. Men Seamus och Ron och de andra grabbarna sa att om dom inte fick vara med och knulla Hermione så skulle de berätta för Dumbledore!

Hermiones kåthetsbesvärlejse var stark så hon lät grabbarna pumpa henne. De höll på länge, och hon njöt av allt förutom ginger-Rons äckliga 9cms långa vårtiga penis.

När alla var klara gjorde de "high five" med varandra och sen hördes det applåder från andra sidan av rummet.

Albus Dumbledore hade dykt upp och han log brett. "Ni förstår vikten av en sexig utbildning, 200 elevhemspoäng till Gryffindor!" sa han högtidligt.

SLUT!

Spana också in: