Forumet - heroes of newerth?

heroes of newerth?

1772 0 24

Spana också in:

Budolicious:

ah, namn och design vet jag att de ändrat (och redan där ogillar jag det). men om de inte ändrat något annat konkret så fungerar dota-grejerna rakt av?


Ungefär. Dom har ändrat och balanserat lite olika mechanics (Orb effect har blivit olika modifiers o.s.v) och heroes men för det mesta borde man kunna förstå vad alla items och heroes gör sålänge man hittar HoN versionen.

Budolicious:

och redan där ogillar jag det


Varför? Är det själva designen du inte gillar eller att dom ändrar? Tycker dom nya designerna är bra mycket skönare, gubbarna har mer personlighet i HoN IMO.
Budolicious:

Njae, har man hängt med dota-hjältarna i 5-6 år gör det ont att se dem våldtas bara :c


Så sant så sant, personligen tror jag inte att många kommer att byta från DotA till HoN. Kanske några grafik kåta 12 åringar men inte mycket mer än det. Tycker den nya grafiken jobbig då jag inte kan se skillnad på terrängen o min hero. Sen är det nya shopsystemet riktigt äckligt.
KamikazeTomten:

Är Heroes of Newerth en wc3 mod?


Nej det är ett fristående spel med en egen motor. Det är en nästan exakt kopia av DotA fast med "snyggare" grafik enligt dom flesta. Det är ännu bara i beta-stadiet och för att kunna spela det måste du få tag i en invite som ger dig en beta-key. Utvecklarna har fått tillstånd av Ice Frog (utvecklaren av DotA) att skapa detta spel. Kan tilläggas att en av dom som sköter utvecklingen av spelet HoN är föredetta DotA utvecklaren Guinsoo.

Nietzsche.