Forumet - heroin hjälp

heroin hjälp

2129 0 10
Vill enbart ha svar på personer som är väldet involverade eller har varit med heroin.

Jag bor i Los Angeles och har en amerikansk pojkvän. Han är heroin missbrukare och har varit det sen tonåring. Han hade varit sober i nästa ett år när vi träffades och en månad senare relapsade han. Vi har nu varit tillsammans i 5 månader och han har då alltså varit på heroin mestadels av tiden. Han är tar inte så mycket att han blir hög, det har hänt ett par gånger men oftast tar han dos för att må normalt.
Han har varit in och ut från rehab ett antal gånger och även suttit i fängelse två-tre gånger under korta tider. Han är ingen man förväntas vara missbrukare då han har arbete och hälsodam kroppsfigur.
Han är väldigt öppen med mig om när han gör det och att han spenderar pengar som han är skyldig mig. Men ja, han ljuger mycket för mig också. Jag är fullt medveten om att jag inte kan hjälpa honom. Att det är möjligt att jag sätter mig själv för olycka.

Han är mitt livs kärlek och vill spendera resten av mitt liv. Jag vet att han kommer bli bättre, det är bara fråga om tid. Jag kan inte lämna honom när han mår som sämst. Jag vill inte lämna honom. Jag älskar honom och vill ha barn med honom. Han är den mest fantastika mannen jag någonsin träffat. Ingen får mig att skratta så mycket som han och jag kan inte tänka mig att inte ha det så varje dag.

Räcker ut till er för någon form av stöd. Jag vet inte vad jag ska göra. Vi bor tillsammans och han är skyldig mig så mycket pengar som gör mig så arg och vill ha tillbaka det innan jag skulle ens tänka på att lämna honom. Jag är också rädd ifall jag lämnar honom att han skulle stjäla från mig, vilket jag nästan är säker på att han skulle göra för det är tankesättet av missbrukare samt att han skulle han aggression mot mig vid det tillfället.

Spana också in:

Egentligen har du väl redan besvarat din egna fråga när du skriver... 

swede: Vi bor tillsammans och han är skyldig mig så mycket pengar som gör mig så arg och vill ha tillbaka det innan jag skulle ens tänka på att lämna honom. Jag är också rädd ifall jag lämnar honom att han skulle stjäla från mig, vilket jag nästan är säker på att han skulle göra för det är tankesättet av missbrukare samt att han skulle han aggression mot mig vid det tillfället
...då jag ställer dig frågan - är detta vad du vill uppleva i framtiden av din blivande älskande man?

Btw, hur gammal är du och hur gammal är heroinmissbrukaren?
Den här tråden får mig att tänka på en tråd jag startade för några dagar sedan.
Jag tror att det är fullständigt orealistiskt att du kommer få tillbaka några pengar. Att skaffa barn med honnom nu låter som ett riktigt dåligt beslut. Du borde nog vänta tills han vart sober i några år innan du kan tänka i de banorna. Om detta nu sker.
Fly. Kom sedan tillbaka till Sverige. Du lär inte få några pengar tillbaka av honom men du kan åtminstone förhindra att du förlorar ännu mer, pengar och annat. Ta hjälp av någon när du behöver hämta grejer. Är han borta någon längre tid så kanske du hinner flytta ut allt innan han kommer tillbaka. Det kräver ju dock att du måste ha någon med bil och hjälp på standby. Dock är ju det allra viktigaste att du kommer därifrån. 

Pulverkaffe: Den här tråden får mig att tänka på en tråd jag startade för några dagar sedan.
Jag tror att det är fullständigt orealistiskt att du kommer få tillbaka några pengar. Att skaffa barn med honnom nu låter som ett riktigt dåligt beslut. Du borde nog vänta tills han vart sober i några år innan du kan tänka i de banorna. Om detta nu sker.
Har självklart inte tänkt skaffa barn med honom i dagsläget.

stolt blond svenska: Egentligen har du väl redan besvarat din egna fråga när du skriver... 

...då jag ställer dig frågan - är detta vad du vill uppleva i framtiden av din blivande älskande man?

Btw, hur gammal är du och hur gammal är heroinmissbrukaren?
Detta sker inte när han är sober dock så det går inte tänka att det är ett beteende jag inte vill ha av min framtida älskare eftersom hans normala tillstånd inte är i närheten av detta. 
Vi är båda 23
Lyssna!!! Du kan försöka hjälpa hnm men jag tror inte att det leder någonstans eftersom ni är i LA, Heroin finns i varje hörn där. Så säg att du ska övernatta en dag med dina vänner, packa det viktigaste du har och tagga därifrån. 
Annars kan du snacka med hnm och var ärlig, säg att du blir arg, säg att du kmr lämna hnm. Sen ta hnm till Rehab och se hur det går. Om det inte funkar så måste du lämna han