Forumet - Herre min skapare, PROBLEM!!

Herre min skapare, PROBLEM!!

128 1 5
Ja, var ska man börja...

För två år sedan bytte jag skola. Hamnade i en asbra klass, fina lärare, fina lokaler, etc, etc. Allt var helt sjukt bra.

Jag blev i alla fall kompis med en tjej som jag redan då ansåg var en aning "efter", lite omogen. Men jag hade ingen annan, så jag fick va me henne.

Förra året, ngn gång, så började hennes små barnsligheter... irriterat mig hade de gjort redan från början, men nu var de verkligen, verkligen asjobbiga. Jag försökte bli av med henne, hon uppför sig som ett dagisbarn, men nej, inte fan skulle de gå.

Efter mycket tjafs som jag inte riktigt orkar skriva här så blev jag i princip bästa vän med två av mina vänner från mitt gamla gäng, o vi tycker samma sak om den här tjejen. MEN hon är askär i killen som jag är kompis med, så hon hänger efter oss hela tiden, försöker komma emmellan oss, etc. E astaskig mot mig, eftersom ja e väldigt... kaxig i mitt sätt då ja tränat kampsport i många år, o kallar mina vänner utanför skolan (som hon aldrig träffat - elr vet ngt om) för både de ena o de andra.

Helst av allt skulle ja bara slå halvt ihjäl henne, men nej. E inget alternativ, dessvärre.

Alltså: Hon tar ens grejer (utan att fråga, o om man får tillbaka dem så är de alltid trasiga), kaxar sig i ämnen hon nt har en j**la aning om (tex invandring, våldtäkter o religion) försöker förstöra de för mig o mina kompisar, skyller alltid ifrån sig, hackar ner på ens intressen o den man e, o gör sitt bästa för att sänka ens självförtroende.

Några av grejerna ja stör mig på.

Ja, de blev väldigt långt nu, tack alla som har läst. Idéer, lösningar, etc, tack! [love][love]
toshiba:

säg till henne vad du tycker om henne! du behöver inte slå henne fysiskt


Har redan gjort, upprepande ggr faktiskt, men hon e så jävla korkad att hon inte fattar. Jag menar, hon BITS! [mad]toshiba:

Hon har märkt att du är en lätt offer........


Antagligen nt, hon e väl avis för att ja har de aslätt i skolan. Men asså, kom igen, ja kan väl nt hjälpa att ja e "smart"!

Spana också in:

toshiba:

så du menar på allvar att du inte KAN såra den här personen??då är du väl så illa tvungen att säga nåt till lärarna då, upprepade gånger om det behövs...


Redan gjorde de oxå, men ja orkar bara nt me henne. Iggar henne mest, men hon vill va me oss hela tiden trots att vi så tydligt visar att vi nt vill va me henne[mad]

O jo, ja kan såra alla ja nt gillar, men bara... pallar henne nt. Har du nt träffat ngn som e så otrevlig, omogen, korkad, ointressant och jävla attention slut att du bara nt pallar me den?? Lyckost, kan ja bara säga då[smile]