Forumet - Heterosexualla män som suger av bögar

Heterosexualla män som suger av bögar

13301 0 27
Händer det att ni bögar blir avsugna av killar som inte är bi/homo utan av helt vanliga straight killar som bara råkar vara lite kuksugna?
Jag har hört om avsugningar för vänskapens skull och killar som dragit en handtralla åt varandra för att vara schyssta men inte om riktigt sex mellan en straight och bög/bi.

Någon bög här som haft sexuella uppleveler ihop med en heterosexuell man och om ja så beskriv skillnaden mellan att ha med en bög-kille och att ha sex en kille som är heterosexuell.
Har faktiskt sugit av en straight kille när jag var ung och bög. Vid flera tillfällen dessutom. Dock var vi som sagt var unga och "experimenterade", I guess.

Numera är jag 99,5% straight dock, och skulle inte vilja bli avsugen av en kille om han inte hörde till den sista halva procenten som jag finner attraktiva.

Spana också in:

vild jävel:

Du är inte bög längre men du tycker att "sats är nice", jaha, OK. Du sa att du är 99.5% straight, den där 0.5% av din läggning måste vara bi om du fortfarande tycker "sats är nice" eller är det bara din egen sats som är nice?


Min egen sats vore motbjudande. Gillar dock smaken av sats. På samma sätt som jag gillar smaken av rökt korv (no pun intended), men det vore äckligt att göra korv på mig själv.

Har dock inte sett en kille jag verkligen skulle vilja ligga med på flera år.
Jag är inte bög, men jag skulle nog allt kunna tänka mig att ta en kuk i käften ändå faktiskt. Hur farligt kan det vara med lite petter niklas i munnen? Det lär ju vara fantastiskt gott med en saftig snopp i munnen och en kraftig sats rakt ner i halsen, även om man är hetero. Lite variation kan väl aldrig skada, ska nog testa och se om det här med pillesnopp i munnen är något som passar mig. Kanske en trekant med en tjej för att göra upplevelsen lite mer straightvänlig då jag inte ser mig själv som homo eller bi.