Forumet - Heterosexuella män och kvinnor kan inte vara kompisar

Heterosexuella män och kvinnor kan inte vara kompisar

816 0 73
Poäng ett: Sexuell attraktion är inte en motpol för vänskap.

Poäng två: Med samma logik kan bisexuella inte ha vänner alls.

Poäng tre: Alla heterosexuella är inte sexuellt intresserade av alla från det andra könet.

Poäng fyra: Att svara nej på fråga nummer två är ännu mer efterblivet än att göra det på nummer ett.

Spana också in:

Fabregas:

Det har de flesta tjejer haft. Men snubben i videon syftar på vänskap utan sexuell attraktion, det finns enligt tjejerna men inte killarna.


så du menar att alla killar är kåta på sina tjejkompisar?


Bra, då har jag några att knulla om jag blir alltför sexuellt frustrerad.
Hatar den här myten. Självklart går det att vara bra vän med någon av det motsatta könet utan att vara sexuellt attraherad av personen, oavsett vilken läggning man har.

Att enbart tjejer skulle vara kapabla till detta är som att påstå att killar är som lobotomerade apor som inte kan pola med folk utan att också vilja ha sex med dem. SÅ jävla konditionerade är vi ej. Hade vi varit det hade killar säkert inte kunnat vara polare med andra killar heller utan att vilja sätta på dem.

Däremot tror jag att det är MINDRE VANLIGT, särskilt bland unga och i en kultur där allting säljs med sex och där den kvinnliga kroppen är sexualiserad (ja, sug upp det).


Hatar även att folk tar de där pissiga filmerna på allvar. Varför ska de representera mig? Vidrigt.
Så sant så sant. Tjejer kan sätta killar i friendzonen men killen vill egentligen sätta den så kallade bästisen om han inte är bög. Tänk på det tjejer nästa gång ni är med er "bästa killkompis" sim är hetero. Han umgås BARA med dig för att få ligga med dig såvida ni inte är släkt eller han är gay