Forumet - hetro-, bi- eller homosexuell?

hetro-, bi- eller homosexuell?

512 0 10
Eh, porrsurfa lite så märker du la vad du går igång på? annars kanske du e asexuell, ingen omöjlighet..den ensamme:

hur ni fick reda på er sexualitet?


Jag har vetat om det sålänge jag minns.. Det hela började nog när jag som 5/6-åring ofta fick stånd när jag såg på filmer med snygga tjejer/kvinnor i.. Minns att jag var kär i mina förskole-lärare också.. Har fan alltid haft lätt för att bli kär i mina lärare.. [shake] Otur! alla har haft sambos..
I mitt fall så är jag bisexuell. Det vet jag helt enkelt genom att jag finner vissa kvinnor och vissa män attraherande. Både romantiskt och sexuell attraktion då gentemot båda könen. Sen så finns det vissa bisexuella som tex känner enbart romantisk attraktion för det ena könet men enbart sexuell attraktion för det andra och vice versa. Sen så kan du också vara hetero- bi eller homoromantisk om du är asexuell och därav inte har något sexuellt intresse. Precis som att vissa är asexuella så finns det de som är aromantiska som enbart attraheras på ett rent sexuellt plan men inte på ett romantiskt plan.
Sen så finns ju möjligheten att du kan vara pansexuell också vilket dock ofta misstas för att vara bisexualitet. Det innebär att varken biologiskt kön eller en persons könsidentitet (cis, trans, inter, androgyn etc) inte innebär något som helst hinder för dig. Samt att man kan vara panromantisk om du är asexuell men kan tänka dig att ha ett romantiskt förhållande oavsett en persons biologiska kön och könsidentitet. :)

Spana också in:

Burrito:

?


Menade på ett kärvänligt sätt.

Men ja, det handlar ju inte om sex i första hand om man inte vet vad man är, utan kanske andra eller tredje hand.
Handlar ju mest om kärlek och förhållanden. Manade just den sexualiseringen som görs av HBT-folk, att man ser deras förhållanden annorlunda ifrån tjej-kille.
Även om du inte menade så var det kul och det blir tråkigt om jag inte slutar skriva nu.