Forumet - Hetsjakten på svenska folket

Hetsjakten på svenska folket

585 0 12
Som alla nationalistiskt sinnade länge vetat, så finns det en omfattande konspiration mot svenska folket. En konspiration som utformats av våra makthavare i riksdag och regering. Men även av massmedia (som har erkänt ett toppmöte mot svenska folket) och det organiserade islam är delaktiga. Målet är att svenska folket "skall leva på lånad tid."
Vi skall vara rädda för att ta ställning för vår rätt till vårt land.

Projektet har varit och är omfattande. Det är ett internationellt projekt. Oikofober över hela världen samarbetar. I Sverige tar det sig uttryck i svenskofobi och sverigedemokratofobi. Hetsen har nu tilltagit - rejält. Detta i spåret av att svenska folket äntligen lyckades få in SD i riksdagen - trots omfattande valfusk av vänsterextremister, hjärntvätt, våldsdåd och mobbning. Exemplen är otaliga. Det kanske grövsta är när Aftonbladet landerade kampanjen "Vi Gillar Olika". En kampanj där man med ett knapptryck blev friskförklarad. Med ett knapptryck till, blev man del av det landsomfattande mobbnings- och utfrysningsprojektet mot SD. På Facebook grundades klubbar där man uppmanade de vänner man hade som röstade på SD - att inte längre vara ens vänner. Stora företag förbjöd sverigedemokrater att handla hos dem. Sverigedemokrater hånades, fick hakkors inristade i pannan och så vidare.

Sedan har vi riksdagens öppnande, som enligt tradition inleds med en opartisk predikan i kyrkan. Denna gång var den dock inte opartisk. En flata till präst hetsade mot SD och gav våldsvänsterns aktioner sitt stöd. Inte värdigt en demokrati. Upprörda sverigevänner, tvingades lämna terrorkyrkan.

Nu senast har vi den troligtvis hopdiktade historien om "Nya Lasermannen". Det bor fruktansvärt många invandrare i Malmö. Så det är väl inte speciellt konstigt att några av dem som faktiskt är hederliga, träffas av vådaskott från maffians uppgörelser. Att den enda som mördats av denna påstådda gärningsman, var etniskt svensk, mörkar man eller ignorerar. Historien om nya lasermannen, är bara ytterligare ett projekt för att demonisera svensken. De vill visa hur dumma och elaka vi varit, som röstat in "nazistiska" sverigedemokraterna. Titta, nu går sverigedemokrater, svenskar, ut och skjuter på stackars värnlösa Mohammed. Vi skall helt enkelt må dåligt över att vi vill ha vårt land tillbaka och därför röstar svenskt. Eller snarare - vi skall må dåligt över att vi är svenskar. Svenskar är ett fult folk. Ett fult, rasistiskt och hemskt folk.

Vi Gillar Olika.
Malmö [love] Mångfald

Underbart.

Spana också in:

Blofeld:

En flata till präst hetsade mot SD och gav våldsvänsterns aktioner sitt stöd. Inte värdigt en demokrati. Upprörda sverigevänner, tvingades lämna terrorkyrkan.


Ser inget fel i det hon sa då hon inte sa något dumt utan mer att SD tolkade det som dumt med tanke på att de är just främlingsfientliga då de tydligen inte höll med kvinnan som sa allt det hon sa
Sverigevänner? Sverigevänner my ass så som de beter sig och har betet sig och kommer bete sig