Forumet - Hey ho. Kuklängder och reggningar?

Hey ho. Kuklängder och reggningar?

431 0 19
Jag satt o googla på lite olika saker [blush].
Så hitta ja erat forum med några väldigt intressanta och andra mycket sjuka personer (ni vet själva vem ni är[wink]).
Så jag reggade mig här och får se vad det blir av det [rolleyes].

Sen satt jag o läste någonting jag hitta när jag googla.

är det gäller storlekar så finns det en del studier under årens lopp som visar att de flesta vuxna män ligger mellan 9-22 cm när det gäller storleken vid stånd. Ca 75% har en storlek mellan 13-18 cm och det innebär att medianstorleken skulle vara ca 15 cm. Omkretsen som mäts vid roten på penis brukar ligga någonstans mellan 8-12 cm.

o då kände jag mig lite euhm liten?[shake]

Asso det står att det är 15 som är medel, och 8-12 bred? asso jag är 15 lixzom o jag lever nt upp till det där någonstans. Dessutom känns det fett awkward att tala om hur stor min kuk är inför folk [shake].

Men lixzom kan någon hjälpa mig häär? :o

ursäkta att man skriver som en fjortis... det bara blev så någongång <3

Spana också in:

Kuken kan växa till du är typ 20 år gammal, ungefär.

Omkrets är inte detsamma som diameter. 12 cm bred är inte att den är tjock som en rejäl knytnäve, utan en diameter på ca 4 centimeter. På tjockaste stället.

Sen får du tänka på att medel är just medel - det är inte någon minimigräns och man måste ha över det för att vara okej. Är själv penisbärare, men om jag gör det grova generaliseringen att jag antar att du är flickgillare tror jag de flesta flickor här kan intyga att storlek inte är det enda som räknas. Bögar däremot, vill bara ha enorma megakukar, finns inte mycket att göra åt det.

--------------------------------------------------------------

Om inte ni puttefnaskar funnits hade ju inte vi megamonstruöst utrustade haft något att vara stolta över, eller hur? Alltså fyller ni en samhällsfunktion även om din lilla kuk gör att du aldrig får ligga :)
Iaf, verkar inte som om jag är specielt "liten", blev bara rädd när tjejen fråga hur det låg till ;) tack iaf... i guess [cute]

KingGurka:

Om inte ni puttefnaskar funnits hade ju inte vi megamonstruöst utrustade haft något att vara stolta över, eller hur? Alltså fyller ni en samhällsfunktion även om din lilla kuk gör att du aldrig får ligga :)


x) ska komma ihåg det..