Forumet - hi i am Anonymous

hi i am Anonymous

2441 3 27

Spana också in:

Fattar inte heller resonemanget med våldtäkter och sexköp. Du säger att sexköp inte är bra för oattraktiva killar som inte får tjejer eftersom det är "förnedrande", för att "man känner sig äcklig" och att det inte finns någon "intimitet". Men samtidigt säger du att du förstår att killar våldtar?

Det är något som inte riktigt går ihop.
Jag tycker inte att någonting rättfärdigar våldtäkt. Oavsett hur synd man tycker att det är om en själv, så ger det inte en rätten att låta det gå ut över en annan individ. Dessutom får du gärna utveckla hur våldtäkt är mer intimt, då enbart ena partnern är med på det, än sexköp där åtminstone båda individer är med på det.

Personligen har jag själv knappast ett perfekt liv, men det är mina egna problem och jag förstår inte hur det skulle ge mig rätten att förstöra andras liv så de kan få det lika dåligt?

ANONYMOUS4LIFE: Haha
Vill du veta något riktigt roligt? Jag är både tjock, har manboobs och alla andra egenskaper som du tror gör att man aldrig får ligga utan att våldta - och jag får ligga så ofta jag känner för det - utan att våldta - eller betala för det.

Poängen är att det inte handlar så mycket om hur du ser ut utan mer om både hur du är och vad du har för självförtroende.

Ens egna utseende påverkar absolut ens egna självförtroende men det jag försöker säga är att utseendet inte spelar den huvudsakliga rollen. Eller jo - självklart gör den det för vissa, det finns extremt ytliga både tjejer och killar i alla åldrar - men hur en kille eller tjej än ser ut så kan hen få ligga.


Hjärta