Forumet - High chaparall (småland)

High chaparall (småland)

1540 0 14

Spana också in:

vallmo:

Någon som varit där och tycker något om hur det var?


Vill också veta om någon lyckas tycka om det. Äckligt var det, säkerheten låg långt under vad som var acceptabelt (för din egen skull, testa inte turridningen), personalen var "utlänsk" yeah right, är säker på att de bara låtsades då de såg mkt oförstående ut när mamma började prata spanska med dem då de hävdade att de bara pratade spanska. likadant för personal på andra delar av stället, "osvenska".

Turridningen var direkt farlig. Inget hjälmtvång, DÅLIGT KOLLAD UTRUSTNING (sadeln lossnade från en häst mitt under tiden vi red som snabbast, sånt "händer" bara inte) nån tappade en viktig del också, liksom. Ingen information från ledarna då de "inte kunde språket" Slarvigt. Tur att det gick så bra som det gick.

Och ja, när tåget blev kapat drog "rånarna" en mycket gammal mans arm ur led. Stackars farbror.
jag bor i närheten och varit där ett X antal gånger, och det är helt okej. man ska passa på och vara där när dom har lite tävlingar och så,
då är det lite mer fart i det hella.

och vill man verkligen leva sig in i det anntar jag att man ska hyra kläder och springa runt. det är det iaf väldigt många som gör [wink]

det finns ju mycket att göra, men som sagt det med turridningen kan jag hålla med om att det är lite dåligt organiserat.
men har man bara fantasi till att leva sig in där så är det ju jätte bra.
och deras föreställningar dom har varje år är ju oftast JÄTTE bra[smile]