Forumet - Hissutforskarna

Hissutforskarna

371 0 13
Det här är en sann berättelse om mig och en kille.

Vi låg där i soffan. Jag och han. Kläderna var fortfarande på mot våran vilja. Över oss hade vi ett täcke, det var kallt i lägenheten som sällskapet hade hyrt uppe i Sälen den helgen. Det var fler folk i rummet. Hans lillebror, min lillesyster, mina två bästa vänner och tre personer till.
Flera lägenheter var hyrda i vårat sällskap. Alla oss bestod av kanske 20 personer.
- Jag vill ha dig naken nu, viskar han mellan sina heta kyssarna.
Jag kände det. Hans kön var hårt emot insidan av mitt lår.
- Jag vill ha dig i mig nu, viskade jag tillbaka.
Han tryckte sig emot mig och jag kände hur jag inte kunde vänta längre, vi var tvugna att hitta någonstans att vara.
- Gubbarnas hytt är ledig. De borde vara kvar på afterski'n, viskade han igen.
- Då går vi dit.

Deras lägenhet var inte ledig. Ingen annan häller. I lägenheten mittemot oss satt min storebror och min expojkvän som råkade vara hans förra bästa vän.
Han tryckte upp mig mot korredorväggen och gav mig ännu en intensiv kyss. Sedan började vi gå mot trapporna till övervåningen.
Där fanns i alla fall soffor vi kunde vara vid. När vi lagt oss i den ena soffan fortsatte smekningarna och kyssarna. Mina fingrar smekte hans rygg. Hans händer gick upp under kjolen, retsamt lekte han med mina renrakade blygdläppar innan han lät ett finger följa skåran.
Med runda cirklar började han smeka min klitoris. Han visste även hur jag älskar g-punktsstimulation och lät då två av sina fingrar föras in i mig. Jag kände hur upphetsningen i snabb takt blev större och större ju hårdare han stötte sina fingrar inuti mig.
Han kvävde mina stönanden med heta kyssar där i allrummet som ligger i den allmänna korridoren.
Sedan puttade jag honom ifrån mig. Han såg förvånat på mig med förvånad blick.
- Vi går in i bastun, som vi gjorde igår! Sade jag till honom.
- Är du kåt eller? Svarade han retsamt som svar.
- Kan man lungt säga.
Vi gick emot bastun som låg tio meter därifrån, men genom dörren hördes röster.
- Fan! Utbrast jag. Kåtheten satt kvar och jag ville bara känna honom i mig.
- Men här då?
Vi gick in i hissen. Vi åkte mot våningen under och tryckte "Stop" mitt emellan. Han tryckte upp mig mot väggen och kysste mig allt intensivare. Mina kläder togs av i snabb tackt samtidigt som jag trocklade med hans skärp.
Han tog tag, lyfte mitt lår och förde in kuken i mig med en säker stöt. Jag stönade högt. Han kunde inte komma så långt in i mig med den ställningen så han lyfte upp mig och jag saxade benen kring hans midja. Den här gången blev det för svårt fysiskt sett i den trånga hissen och jag vände mig om. Jag lutade armarna mot den kalla hissväggen och kände hur har trängde in i min fitta ännu än gång. Jag stod framåtlutad och han stötte sitt massiva stånd ut och in. Hårdare tryckte han den in i mig. Han ökade takten. Hans händer smekte min klitoris i allt hårdare tag. Mina ben började kittla, jag kände blodet pulsera i min kropp. Jag stönade högt när han borrade den allt djupare in i mig. Jag kände hur alla muskler i hela kroppen spändes och hur fittans muskler stramade kring hans kuk.
Jag kunde nu inte låta min stönanden tystas och lät mig höras i den trånga hissen. Han borrade sin kuk en sista gång in i mig innan han kom.
Han lutade sig emot mig, fortfarande i samma ställning, och kysste min nacke innan han drog ut den.

Vi klädde oss i snabb takt innan vi återvände till lägenheten där våra vänner fortfarande satt och spelade kort.

Spana också in: