Forumet - Hit samlas ALL spam och nonsens [KLISTRAD TRÅD]

Hit samlas ALL spam och nonsens [KLISTRAD TRÅD]

172 0 19
Vi admins på UM har bestämt att man inte längre får spamma eller skriva trådar om nonsens (sry lounge fact, ennie m.m.) i forumsdelen klotter.

Alla trådar som från och med nu postas i klotter kommer låsas (undantag RIKTIGT klotter, dvs, det som liknar klotter i en anteckningsbok t.ex Matematik sucks!)

Vill ni spamma, skriva nonsens eller skriva någonting som har med klotter att göra så MÅSTE ni göra det i den här tråden.

MVH ADMIN.

Spana också in:

ett riktigt uruslet skitförslag ide iaf är det enligt mig. helt onödigt. lite spamm har aldrig skadat nån, räcker med att spärra jobbiga männiksor som öser ut skit men ifall man råkar gå lite off-topic i en tråd så är fan inte det så farligt

så åt helvete med den här tråden
patrick bateman:

ett riktigt uruslet skitförslag


Det är inget förslag, det är såhär det SKA vara från och med nu. Har du synpunkter eller klagomål så får du skicka ett e-mail till vår officiella kundtjänst. Adressen hittar du under fliken Information. Fortsätter du häva ur dig svordomar och klagomål i den här tråden så måste jag ge dig varningspoäng.
Angelize:

Det är inget förslag, det är såhär det SKA vara från och med nu. Har du synpunkter eller klagomål så får du


haah vem tror du att du är? jag ser dig göra massa spammtrådar och skriva massa bullshit hela tiden så jag köper inte ditt moderatorsnack. och jag får svära. freddom of speech någon? jag kan skriva vilka ord jag vill för det blir ju nonsens då och då passar det in i din skittråd, du är ägd.

ok ska skicka mejl

men jag köper inte det här. du bestämmer inte och jag kommer göra uppror mot det här