Forumet - Hitta kompisar........?

Hitta kompisar........?

1681 0 21
Vet, det finns massor med sådana trådar och jag har gjort många själv, tror jag, fast på andra ställen... Är väldigt blyg och det är inte så att jag bara skulle våga gå fram till någon och snacka på stan, för då skulle dom förmodligen också bara gå därifrån och kolla på mig som om jag kom från rymden, så skulle jag ha gjort. Eller bara snackat i 10min för att vara artig sen inte bry sig. Många säger att man ska hitta vänners vänner, men jag har ju i princip INGA vänner, och dom "vänner" jag har skulle nog skratta åt mig om jag frågade nåt... Känner dom rätt så väl. Klasskompisar, men jag tycker inte dom räknas. Så hur hittar man nya vänner annars då?

Känner mig ofta så ensam, och som ingen förstår mig (detta händer väldigt ofta, ibland flera gånger om dan). Internet vänner som man bara chattar med är ju okej på sitt sätt men när man chattat ett tag så slutar man tillslut och sen pratar man inte alls längre, dessutom är det rätt tråkigt att bara chatta med nån och inte träffas, då dom oftast bor mil ifrån och man vet aldrig hur dom är irl.

Några tips?

Har redan hobbies, spela badminton (mest folk som är mycket äldre än mig eller småfjantar där) och gå på gym (i rpincip BARA vuxna 20+ där, dom som är i min ålder är oftast fjantiga)...

Spana också in:

Nintendo:

Ah, så då reggade dig igen :pPpPpPpP


Haha, ja... Blev så less på alla som kalla mig besserwisser så jag gjorde en ny o ska försöka att inte vara en besserwisser då, folk irl kallade mig de också.

Macktorsken:

hahaha 2 år senare. ...


ja precis, säkert sant men ja. 2 år är lång tid [crazy]

Nintendo:

......


väntar aldrig för länge [wink]

tycker dock inte att det stämmer [bigsmile]
Bratwurst:

Känner mig ofta så ensam, och som ingen förstår mig (detta händer väldigt ofta, ibland flera gånger om dan)


Hej. Såg ditt forummedelande. Jag kan säga att jag sitter nästan i samma båt. Jag blev utstött som liten och nu har jag några få vänner men ingen bästa vänn och jag kan känna mig väldigt ensam ibland.
Jag vill gärna hjälpa dig, men dock vet jag inte riktigt hur. Man ska inte lita på de på internett men vi kan snacka lite via internett, här, kanske. Jag vet att det inte är samma sak som i riktiga livet men det kan hjälpa till i alla fall.

Hör gärna av dig. Hoppas annars du får det bra [love]
Gueenfelle:

Jag kan säga att jag sitter nästan i samma båt.


Håller med, samma problem här med, väl därför man sitter vid datorn o skriver med dom man vill skriva med utan att behöva vara nån annan för övrigt så är jag mej själv för o avsätt, men vet hur det är med den saken, bästa kompisarna jag har finns på msn, har mera kompisar på msn en i irl, men dom man har på msn har man lärt känna genom hur man är som person mot den andra utan att man vet hur den andre ser ut förren man visar kort på msn.
ja du det är inte lätt att hitta nya vänner att lita på. man ska ha lite tur. jag lyckades bli väldigt bra vän med en från där jag tränar teater av en ren SLUMP. men du kan testa gå till någon ungdomsgård eller börja på någon ny aktivitet om du har möjlighet till det. men varför inte försöka bli bättre vän med någon i klassen? lycka till, hoppas det blir bättre till hösten![y]