Forumet - Hitta på med pojkvännen?

Hitta på med pojkvännen?

5601 0 76
När sexlivet börjat dala och allt annat är precis likadant varje gång man träffas - hur "hottar" man upp relationen?

Jag vill få den där "nykära" känslan tillbaka. Jag och min pojkvän har nu varit tillsammans i ett år och två månader, och jag vill inte ha någon annan än honom, men det har börjat bli så tråkigt.

Spana också in:

endagitaget:

En man då.. Hehe. Men han skulle nog inte uppskatta det, trots att jag tidigare anat lite "bi-vibbar" från honom, men han erkänner det inte.


va mest ett skämt [zzz] för jag skulle inte vilja de men gillar ni båda de så go for it! [party]

annars

OF 5:

ni får väll hitta på nya saker att göra ibland


ta reda på va ni gillar att hitta på om ni inte redan har gjort de [rolleyes]
kanske finns nått som ni båda gillar att gö as mycket [y] spela schack t.ex [party]
isola:

men då skulle det kanske bli en hit att som överraskning dra in grannkillen i sovrummet


Hahah! Det värsta vore ju dock om han skulle uppskatta killen mer än mig. [censur] Eller bli avundsjuk då när jag "håller på" med andra killen också. Trekant är väl egentligen inte det bästa.. men helt klart en rolig grej! Men det kan ju även förstöra relationen.
endagitaget:

Jag vill få den där "nykära" känslan tillbaka. Jag och min pojkvän har nu varit tillsammans i ett år och två månader, och jag vill inte ha någon annan än honom, men det har börjat bli så tråkigt.


Alltså, jag har aldrig haft ett förhållande själv; men har läst en mycket bra bok av Bob Hansson som heter "Kärlek, hur fan gör man?". Och det handlade då bland annat om hur man skulle hålla "gnistan" vid liv så att säga.

I boken så intervjuade han olika människor som har lång livserfarenhet av kärlek och ett av paren betonade hur viktigt det är att göra sig fina för varandra. Att piffa till det lite. Inte varje dag förstås, men att man ändå försöker hålla det lite mer än vardagligt ibland. Många hamnar i den fällan att när de väl är ett par så orkar de inte klä upp sig eller hitta på nya saker. Det kan vara att man helt enkelt bara klär upp sig, åker iväg någonstans eller vad fasen som helst ;P Bara det blir ett avbrott i rutinerna.

Hoppas någon form av poäng nådde fram ;p
Det är ju när vardagen kommer in som man verkligen ser om man passar för varandra [smile]
Det ska inte behöva vara "du och jag mot världen" och "rosa moln runt huvet, tingeling och tralala" hela tiden för att det ska fungera.

Tycker ni att det är så jobbigt med lite vardag och rutin så kan ni ju börja att experimentera med lita nya saker i sänghalmen, testa någon ny hobby tillsammans, inte ses så ofta så att ni får sakna varandra lite extra eller varför inte skaffa ett band ihop?

Det finns många olika saker att göra, det är bara fantasin som sätter gränserna [y]
Nu börjar det bli varmt så åk på picknick, det blir kvalitetstid. Prata och mys :)
Gör saker man inte gör varje dag, både större saker och vanliga saker man bara inte gör varje dag. Behöver inte kosta pengar ens. Åk till något nöjesfält eller baka chokladbollar eller träffa några kompisar eller festa tillsammans eller ta en shoppingtur och fixa sommarkläder åt er båda.
Är ni på myshumör så mys till det på riktigt! Fixa stämningen med ljus eller nya kuddar eller något gott kvällsfika i soffan eller ta en lång dusch där ni hinner med både att göra rent er från topp till tå och att hångla massor.
Skaffa nya underkläder och överrraska honom. Eller en sexleksak.
Åk på en resa tillsammans, kanske bara över helgen eller en dag. Kan vara allt från spa-upplevelse till att åka till en annan stad till att åka på kryssning eller till england över helgen.
Lycka till :)
Eller så kanske ni kan börja träna tillsammans? Eller köpa upp en hel tv-serie på dvd som ni börjar följa ihop... laga mat tillsammans, spela tevespel, bygg nånting (ikea-möbel eller vad som), åk till badhuset.. Men jag förstår vad du menar, jag känner detsamma med min pojkvän. Det är lätt att man inte 'orkar' göra nåt som kräver lite energi dessutom.. Men jag tror att sommaren som kommer gör allt mycket lättare när man kan åka till havet och bada och sola och grilla och spela kubb etc... [smile]