Forumet - Hittade en bild som jag sett på en tidning som skildrar Sverige på 30 talet tror jag

Hittade en bild som jag sett på en tidning som skildrar Sverige på 30 talet tror jag

963 0 8
http://www.tunstrom.nu/bilder/Va​​​​kna_Sverige.jpg

Texten:

:

Vakna Sverige!

Bort med klasskampen!
Fram för Nationalsocialisterna!
Handens och hjärnans arbetare!
Enighet och folkgemenskap!


Intressant, det jag småläste ur tidningen (en kulturmagasin som låg på ett café) var att Nationalsocialisterna hade flera mandat på vissa kommuner men partiet uppnådde aldrig på riksdagsnivå.

På bilden ser vi kapitalisten Churchill och kommunisten Stalin försöka göra anspråk på Sverige, men den stolta svensken gör motstånd för att skydda sitt kära folkhem! Vi ser idag vad dom försökte skydda oss ifrån!

Tusentals svenskar flyttar ut från städer runt om i landet, inte minst min hemstad Södertälje där jag bor i än idag. Staden har på de senaste decennierna blivit alltmer känd för sin otrygghet, ingen vågar gå ut på natten, matbutiker som brunnit upp, bilbränder är en vanlig företeelse, likaså våldtäkter och våldsbrott. Hovsjöskolan brann ner det här året. Den ökande segregeringen. På bussarna hör man folk prata en massa olika främmande språk, mer invandrare än svenskar som bussresenärer.

Hur ska vi göra för att förbättra situationen? Jag ser mig som en samhällsradikal och humanist. Reflektera gärna med egna tankar och invändningar.
Arazoid:

Staden har på de senaste decennierna blivit alltmer känd för sin otrygghet, ingen vågar gå ut på natten, matbutiker som brunnit upp, bilbränder är en vanlig företeelse, likaså våldtäkter och våldsbrott.


Så blir det om man samlar för mycket människor på samma ställe, oavsett etnicitet eller kulturellt trams.

Städer är för övrigt enbart jobbiga så det är begripligt att folk flyttar därifrån.
"Vita – gula – bruna o svarta
vilken del e det du inte fattar?
Du borde dra för du drar ner stämningen
inte utlänningen men du me hämningen
hur korkad kan du va man – e du blind
kan inte diskutera så bit min kind
ta mitt liv o tro att du vann
kämpa på men du förlorade man
för ondska e ondska o fel e fel
de e fan du som bryter man ja e hel "

Spana också in:

Generellt sett får du tycka vad du vill och debattera för och emot, men här drar jag gränsen och hänvisar till §§3, 11 och om du inte är nöjd med det även §16.

Du får säga vad du vill, men det är allmänt känt att nazismen ledde till att man dödade en massa judar, bögar, psykiskt sjuka, handikappade och boltjeviker. Som ideologi så är den modernistisk och vill rensa världen med krig. De svenska nazisterna under 30-talet gjorde listor på svenska judar (som skulle kunna skickas till läger när Sverige blev ockuperat).

Arazoid:

Jag ser mig som en samhällsradikal och humanist. Reflektera gärna med egna tankar och invändningar.


Nej. Hänvisar man till nazistpropaganda så är man inte humanist, och man kommer aldrig att kunna vara både nazist och humanist samtidigt. Nazismen i sig är en väldigt inhuman ideologi starkt präglat av, numera döda, ‹vetenskaper› såsom eugenik och rasbiologi. Nazismen förtryckte, fängslade och dödade människor som inte var rena – endera p.g.a. ras, mental eller psykisk hälsa, eller på grund av åsikt. Att rena en stat är en del av den nazistiska ideologin. Att rena en stat är etnisk rensning, folkmord, människovidrigt och inte humanism. Du är inte en humanist.