Forumet - Hittade en blogg, tjejen e född 96 o är GRAVID

Hittade en blogg, tjejen e född 96 o är GRAVID

626 0 20
Vad sysslar dagens ungdom med egentligen idag?! Jag vet jag är själv tonåring, men inte faseen kör ja oskyddat. När man VET att de bli barn.... Hittade en blogg, hon är 96:a och gravid. Halva graviditeten har gått för henne..Det blir bara yngre o yngre... Läskigt????[cry]

Spana också in:

Bloggar exciterar för dom som vill läsa dom, gillar ni det inte så kan ni förstås välja att avstå. Jag personligen skulle definitivt vilja läsa om min mammas funderingar och tankar när hon väntade mig. Bara en sån sak som hennes klädstil, upplevelser med mera från min barndom skulle vara oerhört intressanta att ta del av.

Att sitta och kolla i fotoalbum/se på filmer av sig själv ses av dom flesta som jättetrevligt och kul men att istället spara både bild och text från sitt barns ungdom är av någon anledning helt plötsligt inte alls okej.

Men åldern till den blivande mamman är inte moraliskt försvarbar, barn ska inte ha barn.
x_marty:

barn ska inte ha barn.


håller med!
alla har ju självklart ett val om man vill behålla barnet eller inte, men i vissa fall hinner det ju gå så långt att abort är enda lösningen om man inte vil behåla barnet. Då börjar många istället tjafsa om att abort inte är moraliskt rätt och liknande, men va fan, är det moraliskt rätt att en tonåring, som är långt ifrån vuxen själv, iaf på psykiska planet ska skaffa barn? o vem fan vill bli mamma eller pappa vid, ja men typ 15 års ålder????inte jag iaf!
stereo total:

Läs denna


Som jag förstått det är Micah i en klass för sig, dock. Har kollat hennes blogg ett par gånger och det tycks bli stor uppståndelse över att hon är en "typiskt" oansvarig tonåring. Rispar sig i armarna, gör slut med barnets pappa var femtonde minut, osv osv.

Tror inte alla unga mammor är sådär (eller så är alla det, men bara hon uttrycker sig som hon gör). Vad tror ni?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


.... Ang. Micah, igen. Gick in på hennes blogg nu, såg detta i beskrivningen:

"Efter förlossningen började jag må väldigt dåligt på många sätt. Jag har därför gått på en del utredningar för att få reda vad det beror på. I somras fick jag veta att jag har Aspergers Syndrom och Bipolärt Syndrom. Jag har därför flyttat till ett speciellt hem för att få hjälp med att må bättre. Just nu bor Kelly med sin pappa. Kram från Micah. "

Med det kan man väl dra slutsatsen att alla unga mammor inte är som henne.