Forumet - Hittar inte mina nycklar

Hittar inte mina nycklar

3053 0 29

Spana också in:

Myksa:

Är så less på trådar där folk tappat bort nycklar/fjärrkontroller/mobiler/glasögon och gör en tråd om det.
Det var roligt första gången...


Vilket sjukt sammanträffade att just du skrev precis samma sak förra gången jag skapade en så'n här tråd. [crazy][crazy][crazy] Jag vidhåller det jag skrev förra gången: du har missuppfattat kategorin Klotter och försöker se transcedent humor där den inte finns.

Postorderhoran:

Kolla i skorna alltså.


Ska bli.
En gång var jag utan mina nycklar i flera dagar. Var säker på att jag tappat dem i ett klassrum - jag var och frågade runt, var på expeditionen och blah. Pappa gjorde en ny nyckel till mig osv, hm.

Sen visade det sig att jag bara hade lagt dem i ett fack i min väska som jag aldrig använder [blush]


För någon vecka sen så var jag nästan övertygad om att jag tappat min nycklar på bussen, fast det visade sig att jag lagt dem i nyckelskålen på hallbyrån - och sen glömt att lägga tillbaka dem i väskan, eftersom jag inte behövt använda dem på länge. Då antog jag att de låg i min väska, eftersom de nästan alltid ligger där [blush]
framtidstron är död:

Då ska man lägga tillbaka den duktigt i plånboken efteråt. Om jag hade en sådan rutin kunde jag lika gärna göra detsamma med mina nycklar!


Titta på bilderna på länken. Det är inte meningen att man ens ska behöva ta ur kontrollen för att trycka på knappen. Men visst, man kan ju alltid tappa bort plånboken med. [crazy]