Forumet - Hjääääääälp fort!!

Hjääääääälp fort!!

10394 1 28

PMR: Ser du vad du själv skriver? 43 kilo på 170 cm tyckte du var äckligt.. men du ska ändå gå ner till 50 kilo på 175(!)cm, vilket är nästan det motsvarande. Du kommer i stort sett vara lika smal som då du tyckte att du var äcklig..
Detta är förjävligt :'( 
okokok:

Du måste skaffa hjälp! prata med dina föräldrar och boka tid med din läkare så att du kan få den hjälp du behöver.

Du är underviktig redan vid 56-57 kilo till din vikt, dvs ca 7 kilo mer än det du vill väga. Din hjärna och resten av kroppen kommer ta sådan stryk och det kan ge permanenta skador. Jag har skador kvar sedan jag bantade i högstadiet och de kan jag aldrig åtgärda.. så snälla gå inte ner. Dessutom så är vikt bara en siffra. Jag har bekanta som ser betydligt större ut än mig men ändå inte väger mycket mer än mig.

Spana också in:


PMR: Du är underviktig redan vid 56-57 kilo till din vikt, dvs ca 7 kilo mer än det du vill väga. Din hjärna och resten av kroppen kommer ta sådan stryk och det kan ge permanenta skador. Jag har skador kvar sedan jag bantade i högstadiet och de kan jag aldrig åtgärda.. så snälla gå inte ner. Dessutom så är vikt bara en siffra. Jag har bekanta som ser betydligt större ut än mig men ändå inte väger mycket mer än mig
Okej.. Om vi säger såhär då. Hur mycket är det möjligt att gå ner på en vecka, allmänt bara? 

okokok:
Okej.. Om vi säger såhär då. Hur mycket är det möjligt att gå ner på en vecka, allmänt bara? 
Ej aktuellt med sådan fakta då du ej ska tillämpa den! Icke! Vill du tappa hår, kanske till och med allt hår? Vill du ständigt frysa även om det är mitt sommaren? Du vill väl inte se ut som crazy cat lady? Vill du ha bestående blåmärken överallt som ändå resulterar i att du inte vågar visa upp en enda cm av din kropp? Vill du riskera att du kan få hängig hud överallt? Vill du alltid se trött och sliten ut trots kilon med smink? Vill du tappa tänder? Vill du försämra din koncentrationsförmåga och sabotera din skolgång(eller vad du nu än har för sysselsättning) Vill du åka in och ut på sjukhus för att något av dina organ kollapsat? Vill du att ev. sexpartner ska avstå från att ha sex med dig för att hen är rädd att ha sönder dig? Vad vinner du på att gå ner?

Du skriver att har haft grov anorexia? Misstänker att det inte stämmer.. i den mening att du nog har det fortfarande så du MÅSTE stanna där du är för du kommer inte kunna sluta vid en vikt för du kommer tänka att du då lika gärna kan gå ner ett kilo till och sedan fortsätter det så. Ju smalare och lättare man blir desto tjockare tycker man oftast att man är när man är där(om man har ätstörningar). Äter du lite och går ner, så kommer kroppen göra allt den kan för att behålla varenda gram vilket resulterar att din kropp så småningom kommer kollapsa och stänga av. Se till att ta kontakt med ev. tidigare behandlare, psykolog eller dylikt. Om du inte har haft någon tidigare så gå till din vårdcentral så de skickar remiss. 

Jag må låta något brutal. Men som du utan tvekan redan vet, så krävs det ofta sådana metoder för att komma någon vart. 

PMR: Du skriver att har haft grov anorexia? Misstänker att det inte stämmer.. i den mening att du nog har det fortfarande så du MÅSTE stanna där du är för du kommer inte kunna sluta vid en vikt för du kommer tänka att du då lika gärna kan gå ner ett kilo till och sedan fortsätter det så. Ju smalare och lättare man blir desto tjockare tycker man oftast att man är när man är där(om man har ätstörningar). Äter du lite och går ner, så kommer kroppen göra allt den kan för att behålla varenda gram vilket resulterar att din kropp så småningom kommer kollapsa och stänga av. Se till att ta kontakt med ev. tidigare behandlare, psykolog eller dylikt. Om du inte har haft någon tidigare så gå till din vårdcentral så de skickar remiss.
Ja dedär med blåmärken och allt vet jag om, och jag har fortfarande lätt att frysa speciellt om fötterna. Dom har alltid varit värst för mig. Och benen xD 

okokok:
Ja dedär med blåmärken och allt vet jag om, och jag har fortfarande lätt att frysa speciellt om fötterna. Dom har alltid varit värst för mig. Och benen xD 
Hur hade du det med hårväxten när du vägde 43 kilo? Om du fryser lätt så kommer du garanterat frysa ännu mer. Vad är det som blir så bra med att gå ner? Är det "fel" på magen, låren, ansiktet, rumpan eller vad är det som är för stort enligt dig?