Forumet - hjäääälp! vilka ska jag välja?

hjäääälp! vilka ska jag välja?

323 0 8
som de flesta av er säkert redan vet, så finns det en hel djungel med olika in-earhörlurar att välja på. jag har bestämt mig för att överraska min pojkvän med ett par bra in-earlurar i julklapp. men vilka ska jag välja?

de ska kosta mellan 500-700 kr och ha bra ljud. sedan ska de även passa i hans telefon (Nokia 5800 XpressMusic)

har funderat lite på ett par Sennheiser MM70i, meeen då vet jag ju inte om de fungerar på andra telefoner än iphone, och de på kundtjänsterna som jag har kontaktat är inte heller till så stor hjälp.

snällasnällasnälla, hjälp mig med detta. ge mig tips, råd, förslag.. tack!

Spana också in:

Nintendo:

Välj en roligare julklapp


tack för dina visa råd, men som fattig student blir man nog gladare än vad man kan tro över ett par hörlurar. sånt man inte kan unna sig själv du vet :)

men ok, en sista fråga! på sennheisers hemsida står det så här om dessa lurar:

"he new smart in-line remote with built-in microphone works seamlessly with latest generations of iPod, iPhone and the iPad.* It lets you end or reject a call, and activate Voice Control without reaching for the source device. You have instant control of the volume, and you can play or pause, and skip to the next or previous track. It’s all easy and quick with just a touch of the on-cord unit. "

och när jag frågade kundtjänsten på 24.se om dessa funkade på andra telefoner än iphone så sa han att han inte var säker. varför sa han så? om det nu är så självklart som ni säger att de fungerar på nokian.... varför tvekar han då?

well, det blev ganska långt det här.. men hoppas att någon vänlig själ kan svara. det börjar ju närma sig juletid nu :)

tnx!
holdmegently:

tack för dina visa råd, men som fattig student blir man nog gladare än vad man kan tro över ett par hörlurar. sånt man inte kan unna sig själv du vet :)


Är student, kan "unna" mig hörlurar. Den där studenten borde prioritera sin ekonomi annorlunda om den har sådana problem [wink]

holdmegently:

om dessa funkade på andra telefoner än iphone så sa han att han inte var säker. varför sa han så?


För att han inte är säker och om han skulle säga: "ja, det går jättebra" och sen skulle det visa sig att det INTE går, då skulle han få en massa skit av chefen [crazy]