Forumet - HJÄLP

HJÄLP

335 0 44
min dator har blivit ascp under natt. Jag kan inte klicka på själva plattan, ni vet på laptopen, utan måste ganska ofta klicka på tpknappen. Men inte alltid, ibland funkar det att klicka på plattan. Dessutom så, när jag skriver, hoppar själva markeringen där jag "är" hela tiden till början elller nånstans mitt i texten. Så det är typ omöjligt att konstruera en text. HJÄLP
framtidstron är död:

Är det ganon som hackat mig? :(


Lolnej. Är du orolig kan du ju testa att stänga av din internetuppkoppling. Är problemet fortfarande där så har du inte råkat ut för cyb3rh4xx.

Du råkar inte komma åt plattan med handen när du skriver då? Så att det är därför textmarkeringen flyttas samtidigt som du skriver.
Åtta:

Du råkar inte komma åt plattan med handen när du skriver då? Så att det är därför textmarkeringen flyttas samtidigt som du skriver.


Nej tror du jag är dum i huvudet :(

Men kan det vara någon inställning? Det kom sjukt plötsligt. Fattar barainte vad en inställning som gör detta skulle vara bra för!!!! asjobbbiiiigt

Spana också in:

btw det är där även när inte internet är igång och JAG BÖRJAR BLI KNÄPP + JAG MÅSTE PLUGGA MED DETTA ÄR DET OMÖJLIGT

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


enhimmelskdrog:

då startade jag om datorn och då funkade den igen


Har redan gjort, det försvann inte :(:(:(
vad ska jag gööööra
Kanske Walter som busat? Min pussy gick runt på datorn och allt blev då helt galet. En gång har hon faktiskt laddat ner en låt med Magnus Uggla, jag skulle aldrig göra detta, men plötsligt så hade jag en nedladdad efter att hon lagt sig och trampat runt lite. Det är sant! Jag måste ha den smartaste katten i världen, och den med sämst musiksmak.
isola:

En gång har hon faktiskt laddat ner en låt med Magnus Uggla


[love]

Men wallter går inte på bord! det kom helt plötsligt! bara pang! asjobbigt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


farbror gugge:

tror att du har glapp i musen


:(:( måste jag lämna in skiten på lagning då? garantin har gått ut.
Eller man kanske kan koppla in en separat musplatta istället? fast musen glappar ju isf fan när jag inte ens använder den!!! eftersom den börjar markeringsgrejen när man skriver hoppar! Kan det verkligen vara glapp i musen då? När den gör saker jag inte ber den om? Det handlar ju inte bara om att den inte lyssnar på mig när jag klickar med den, den gör ju saker av sig själv!
NEJ JAG KAN INTE UTTRYCKA MIG ORDENTLIGT DEN JÄVLA GREJEN HOPPAR NU IGEN
framtidstron är död:

Men wallter går inte på bord! det kom helt plötsligt! bara pang! asjobbigt.

"


Duktig han är. Min pussy får inte heller egentligen, eller nu får hon. Min pappa förstör min fina uppfostran av henne. Han låter henne göra precis ALLT bara för att hon är så söt. Och då kan ju inte jag komma där och säga till, för då blir hon ju helt förvirrad. [sad]
farbror gugge:

fattar va du menar!! men kanske går över snart, annars typ stäng av den och köp en separat mus :3


:( Jag får väl se vad som händer. hoppas bara inte detta kommer sätta igång ett utbrott hos mig snart!isola:

Duktig han är.


Knappast! När något står på bordet som är ätbart och en stol är utdragen, då kan man förvänta sig att finna honom på bordet om man lämnar rummet. Men annars kommer han ju inte upp.
Jag tror han är som en mänsklig tjockis, han är helt enkelt konstant hungrig. Det ligger i rasen att vara matglad, men det måste ändå vara sjukt jobbigt för honom att aldrig vara mätt och nöjd :(
Olika metoder för att bota matfixering har inte funkat hittills på honom.
isola:

Kanske behöver högproteinfoder?


Kan det hjälpa? Hur då?
Han äter robour nu, det är 23% protein i fodret. Vet inte vad som räknas som högproteinfoder?
Har provat i en månad med berikning vars teori är att en hund vid matfixering inte får utlopp för naturliga behov kopplat till mat, han får söka mat, undersöka mat och får maten serverad i kartonger och liknande som han får gnaga sig igenom. Dessutom har han nästan alltid något att gnaga på utöver det. Det har hittills inte gett någon förändring.
Han är dessutom mycket medveten om att han inte får och jag ser på honom att han skäms innan jag ens märker vad han gjort. Tror det är den obotliga hungern som är problemet.
isola:

Behövs mycket lite för att bli mätt då det är väldigt näringsrikt. Min katt äter något sådant, från kungliga kaninen.


Robur är högkvalitetsfoder bland torrfoder och ligger i den högre prisklassen, är gjort av kött och ris till skillnad från billiga som mest innehåller mjöl och liknande. Men vad gäller protein vet jag inte vad som räknas som lågt-vanligt-högt. Men jag ska fråga veterinär nästa gång jag besöker en sådan! Annars kanske färskfoder vore en idé.