Forumet - Hjälp!!

Hjälp!!

178 0 14
Okej jag behöver hjälp. Jag trivs verkligen inte med mig själv och det sämsta jag anser på mig är magen och låren. Låren kan jag stå ut med med MAGEN är hemsk enligt mig. Som en bulle utåt. Så jag har inte taighta linnen. Jag vill verkligen tappa vikt, eller inte tappa vikt som banta men utan som att verkligen försöka må bättre. Både fysisk och psykisk.

Jag är jätte RÄDD att mamma ska komma på mig om jag försöker förlora lite vikt. Men jag är helt enkelt inte nöjd med min kropp. Min kompis som säkert väger mycket mindre än mig har nyligen haft magsjuka och har gått ner 4 kg och då känner jag mig ännu större.

Jag vill då har tips om hur jag kan få en slimmad kropp och framför allt magen.

Hjälp mig. PS finns en bild på min mage. Skriv vad ni tycker. DS

Spana också in:

Natalia93:

Vet inte hur bilder ska vissas, nån som kan hjälpa?


Du kan ladda upp bilden på någon annan sida och länka till den, eller så kan du bifoga den direkt ifrån din dator. Vill du göra det senare så finns det en knapp under alla smileys där det står "bläddra", klicka på den och välj filen ur din dator.
Om du inte trivs med dig själv så borde du nog inte ändra på din kropp, utan på dina känslor inför dig själv. Om det skulle vara bra för dig att gå ner i vikt fysiskt så är det en sak, men få personer blir av med psykiska besvär genom att gå ner i vikt. Varför tror du att du skulle må bättre psykiskt om du vägde mindre?
Natalia93:

MAGEN är hemsk enligt mig. Som en bulle utåt.


* Pussa på snösnoppar, gift dig med en snögubbe.
-> Skaffa dig en halsböld, en riktigt fet en, inga småbullar här inte!
= halsböld = ont = går inte äta = går ner i vikt = blir superskinny på en vecka.

CHECK
CHECK
CHECK
[cool]