Forumet - hjälp

hjälp

420 0 21
Varför ska man låsa trådar?!
Jag gjorde en tråd men som nyss blev låst, här en en länk till den gamla tråden. Så att ni fattar vad jag menar.
http://ungdomar.se/forum.php?thre​ad_id=302875
Okej jag börjar en ny tråd då.
Jag är medveten om att mitt BMI är på gränsen till undervikt, men jag tycker inte BMI är något att gå efter. Man ska själv må bra, jag skiter väll egentligen i vikten skulle för sjutton kunna väga 70 kilo, fine bara jag själv mådde bra av det. Men nu gör jag inte det och jag ska bara gå ner till jag känner mig bekväm. Och nej jag har inte anoerxia eller liknade, så lås för sjutton inte den här tråden också! Jag vill själv må bra men har ingen motivation för att kunna göra det här, visst jag kan om jag vill. Men lite posetiv feedback skulle inte skada.

Spana också in:

Fridaah:

Man ska själv må bra, jag skiter väll egentligen i vikten skulle för sjutton kunna väga 70 kilo


Det kändes inte som du sket i det i andra tråden...
Känner du dig missnöjd med något konkret på din kropp (d.v.s du vill ha mer muskler/mindre fett) så by all means börja träna och fixa fram din drömkropp men ställ rätt frågor då.
Fridaah:

Varför ska man låsa trådar?!


Du fick en tydlig motivering till varför din tråd låstes. Det strider emot reglerna att tipsa och motivera underviktiga att gå ner mer i vikt.

Fridaah:

Man ska själv må bra, jag skiter väll egentligen i vikten skulle för sjutton kunna väga 70 kilo, fine bara jag själv mådde bra av det. Men nu gör jag inte det och jag ska bara gå ner till jag känner mig bekväm.


Så tänkte nog alla innan anorexin tog överhanden, man planerar att gå ner tills man "känner sig bekväm" men den känslan infinner sig aldrig, varesig man väger 60 eller 35 kg. Det är detta som är faran med anorexi, tror du att de som dör i sjukdomen planerade att bli smala som skelett?

Anorexi är inget att leka med. Kanske är du inte sjuk, men det spelar ingen roll. Det är inte hälsosamt för dig att gå ner mer i vikt och därför kommer sådana här trådar att låsas.

Tråd låst. Att skapa en ny kommer inte att hjälpa.