Forumet - hjälp!

hjälp!

167 0 21
Hej!
Jag har varit ihop med min kille över ett år och vi är verkligen kära. Allt är bra, men... problemet är att han inte tror att jag älskar honom! Han blir bara svarsjuk hela tiden och även fast han inte säger det så märker jag. Han kan inte fatta att för mig är han den enda och att jag älskar honom.
Nån som vet hur kan jag få honom att fatta det?

Spana också in:

chokladgris:

Nån som vet hur kan jag få honom att fatta det?


Ifall du har ljugit får du skylla dig själv och då får du göra honom en tjänst, gör slut.

Ifall han inte kan ändra på sin syn testar ni på parterapi eller så gör ni slut, ni kommer ha ett helvete framöver då jag har varit med om samma sak, men mycket värre det blev t.o.m koll på vart man var under dagarna osv, desperat paranoiod och massor gör inte samma misstag. Red ut era problem låt dom inte gå lösa.
isola:

Problemet ligger hos honom. Få honom att inse att hans svartsjuka potentiellt kan förstöra ert förhållande.


Problemet ligger hos dom båda. Man är två i ett förhållande.

isola:

Undvik absolut inte att träffa folk, klä dig som du vill etc bara för att anpassa dig till hans dåliga självkänsla.


Detta är dock jätteviktigt. Hans nojja ska inte begränsa dig, ni måste hitta ett sätt att lösa problemet samtidigt som ni båda har er frihet kvar.
Mawns:

Har du flörtat med andra, har någon av er varit otrogen,


nej! ;O


Aengslig:

Ifall du har ljugit


har inte..

Aengslig:

eller så gör ni slut


haha aldrig [chocked]Aengslig:

koll på vart man var under dagarna osv, desperat paranoiod och massor gör inte samma misstag.


så blir det inte, han är ju inte så jättesvartsjuk.
han visar inte ens om han är, men man ser att han blir ledsen om man träffar nån killkompis..

Har tänkt mkt på saken och tror att problemet är att han har haft det svårt i livet innan vi träffades och jag har hjälpt honom att gå över massa saker så hans liv blev typ normal, han kanske bara är rädd att det blir som förut? -.-
isola:

Klart att man ska hjälpa varandra, men det är ju hans om måste förändras. Inte hon.


Och därför är det bara hans problem och inte hennes? [zzz]

Man löser problem tillsammans i ett förhållande. Varför skulle man ens ha ett förhållande om bara ena parten är delaktig i det?
Mawns:

Och därför är det bara hans problem och inte hennes? [zzz]


Det blir ju hennes problem eftersom han låter det gå ut över henne och hon är i ett förhållande med honom, men den enda som behöver göra några förändringar är ju han. Hon kan inget göra för att det ska bli bättre, mer än att lyssna. Skulle han tex kräva att hon inte gick ut efter kl 17 på helgerna "för att det skulle kännas lite bättre" så ska hon ju absolut inte göra det.
chokladgris:

han kanske bara är rädd att det blir som förut? -.-


Okej, och du klandrar han?

Som jag sa ifall ni behöver råd och tips så går ni till parterapi om det inte hjälper så måste ni rädda er själva och ta livet i behåll och förklara för varandra vad ni känner och varför ni går ifrån från varandra, just pga att livet fortsätter och ni kan inte vara ihop då ni båda vill olika saker och det kanske inte var menat för er.

Men om ni satsar på varandra även om de här problemen finns så kan jag säga att jag starkt tror att problemen blir värre.

isola:

Klart att man ska hjälpa varandra, men det är ju hans om måste förändras. Inte hon.


Snälla, om det bara var ett problem för honom så skulle hon inte ens skriva här, tror klart och tydligt att du är en typisk skank som tror att förhållande baseras på knull och flirtar och rosa moln.
Mawns:

Man löser problem tillsammans i ett förhållande.


håller med dig! man är två i ett förhållande, därför ska man hjälpa varandra eftersom man vill ju vara med varandra förhoppningsvis, därför måste man ju försöka lösa det på ett så bra sätt tillsammans, inte enskilt för det är inte kärlek.