Forumet - Hjälp!!!!!

Hjälp!!!!!

92 0 13
Det lite bråttom, och tänkte om ni kunde hjälpa mig.

Jag har 9 arbetsområden! Men tänkte vilken jag skulle välja.


1Vård
2Förskola
3Grundskola
4Gymnasium
5Administration
6Kök
7Utomhusarbete
8Lokalvård
9Vaktmästeri

Det Handlar om att välja rätt yrke för att sen göra 3 månaders praktik och sen förhoppningsvis en anställning. Jag har jobbat på trädgård, men gillade knappast det, o alla va skumma i den där företaget. Jag tackade nej till förlängning. Sen gick på hantverksakademin, och valde därefter målare. Efter 2 jävla månader säger a-kassan tyvärr kan du inte gå när du har a-kassan. Var tvungen att lyda dem, fick ganska bra ersättning av dem. Men nu blir det Ungdomsgarantin vilket jag ABSOLUT inte vill gå på. Massa döingar på en o samma ställe, fyfan va sjukt. Men snälla vilken tror ni jag ska välja, vill inte göra samma misstag igen.
Valde vaktmästeri jag.. Blev placerad i stadens getto, var endast där första gången sedan sket jag i det. [blush] Vart inte min grej att gå och torka piss i trappor..

Fan vad de utnyttjade praktikanter på det där stället, 10 min efter att jag hade påbörjat arbetet satte sig min handledare i fikarummet bland de andra anställda som hade praktikanter som gjorde arbetet åt dem.. Och GRATIS medan dessa jävlar fick betalt.. Usch i helvetet..
S3ON:

Fan vad de utnyttjade praktikanter på det där stället, 10 min efter att jag hade påbörjat arbetet satte sig min handledare i fikarummet bland de andra anställda som hade praktikanter som gjorde arbetet åt dem.. Och GRATIS medan dessa jävlar fick betalt.. Usch i helvetet..


Fyfan vad typiskt, samma skit hände mig. Men vad ska man göra jobbade hårt i 1-2 månader innan jag fick anställning. Men jag skulle hämnas, när jag väl hade fått jobbet, chillade jag på en buske o sov ruset av mig i hela efter/förmiddan. Tills det var dags att gå hem. Och ibland gick jag in på toan i flera timmar o runka hårt. [cool]

Spana också in:

n00bhunter:

Men du, vrf valde du just vaktmästare! Kom på nyss att killen jobbade på en simhall. Inte mycket o göra bruka han säga. För din del gissar jag en skola.


Fanns inte så mycket annat att välja som tilltalade mig.. Skrev fel, det var fastighetsskötare jag valde.. Hade hört positivt om detta yrke.. Olyckligt att jag hamnade i förorten som sagt, hade jag fått jobba i stan hade jag säkerligen sluppit torka piss i trapphus.. [sad]

Detta var på vintertid o.s.v. Så inget gräsklippande ute eller dylikt. [crazy]
S3ON:

Fanns inte så mycket annat att välja som tilltalade mig.. Skrev fel, det var fastighetsskötare jag valde.. Hade hört positivt om detta yrke.. Olyckligt att jag hamnade i förorten som sagt, hade jag fått jobba i stan hade jag säkerligen sluppit torka piss i trapphus..


Hahaha inte förorten mannen, massa folk man känner damn skulle kännas sjukt pinsamt.

Stan är det desto bättre och man kan glida runt på stan o lita haffa nåra brudar [wink]