Forumet - Hjälp!

Hjälp!

443 0 36

Spana också in:

Men nu tar jag hela caset.

Jag gillar denna 15 pring, dock så gillar jag en 18 åring lika mycket, vi har tillochmed håbglat. Dock sa hon att hon visste inte om hon ville bli min gf. Jag vet inte hur jag ska göra, vill vara med båda två men det går inte, en vän sa "singla slant" okänslig typ haha. Jag ber om råd, kanske känns okänsligt att flörta och sådant med båda två men jag vet ingen bättre utväg att bestämma mig!
Hjälp! Jag mår dåligt av detta och vet inte vad jag ska göra! T.T
isola:

Det måste de ju komma överens om och då måste tjejerna också få ha andra pojkvänner


Måste och måste, finns la inga direkta måsten vid relationer? Fritt fram att forma och skapa som man själv (och de som är involverade i relationerna) vill. Jag har inte sagt att han ska ljuga för tjejerna, eller hur [no-no]
ChristofferA:

Finns en tjej jag tycker skit mycket om, hon är då 15 år och skulle gärna bli tillsammans med henne. Men dem jag har frågat säger att "Om man vill bli ihop med en 15 åring är man pedo". Jag är själv 18, vore det ett hinder för att vi skulle bli tillsammans?


Jag var 15 år när jag vart tillsammans med min kille som då var 18. Det funkar alldeles utmärkt, nu i år ska jag fylla 17 och han 20. Och det funkar lika bra nu som då med ålderskillnaden. Och att vara peddo är bs. (bullshit) för det skiljer, vadå? 3 år typ? Det är väl ändå ingenting?
Lycka till och hoppas denna bruden gillar dig tillbaks för då ska du få se att om andra kallar dig peddo (chansen är nog ganska liten) så bryr du dig inte så länge du får vara med någon du gillar :)