Forumet - Hjälp, åldersproblem!

Hjälp, åldersproblem!

220 0 10
För ett par år sen träffade jag en kille, lika gammal som mig och vi klickade rätt snabbt. Grejen var bara den att han visade bara att han gillade mig när vi var heeelt själva.. Så, när vi var i närheten av någon han kände, så skulle man kunnat tro att han inte ens visste vem jag var.
Jag var gaaaalet kär i honom. Men det var för jobbigt, smärtsamt att han inte vågade visa sig med mig. Tog det som att jag var så dålig att han skämdes för mig. Jag bröt alltså våran "relation"...
Sen satte jag upp ngn form av försvarsmekanism. "Inga killar i min ålder", så det blev en del flängande med killar upp till 10 år äldre. -Men jag kände inte för någon som jag kände för "kille A".
Såhär 3 år senare efter det jag först visste jag jag älskade "A" börjar jag känna mig färdig, frisläppt, som att hjärtat börjat läka. Detta tack vare en annan kille. En 93:a! -Ett år yngre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det har för det första varit konstigt att erkänna att jag tycker om en kille av den åldern. Har kännt honom ett bra tag, och det är inte förrän nu jag accepterat att jag tycker om honom.
Han tar ofta ögonkontakt, tilltalar mig med smeknamn (där han är ensam om använda det), avslutar meingarna med smeknamnet, har ett kroppsspråk som får mig att tro att han kanske inte tycker så illa om mig[rolleyes]

-SÅÅÅÅ... frågan är ju.. Ska jag försöka stänga av hjärtat innan jag faller in i ny "omogna-unga-killar-krossar-hjärtan"-problem? Eller kan killar i hans ålder ha riktiga känslor, finns det en chans att han skulle kunna gilla mig? Jag måste säga att han faktsiskt är ganska mentalt mogen, och det är val bra?!

TacK![love]

Spana också in:

Jonnybravo91:

Kan någon förklara hur alla dessa 25-åringar får ihop det med 15-åringar? Jag menar, var träffas de ens? Vad kan de möjligen ha gemensamt? [tard]


Länge undrat samma sak.
Sen fattar jag inte heller varför 15åriga brudar vill ha 25åriga killar då dessa killar uppenbarligen är för efterblivna för att ha brudar i sin egna ålder.

TS: Satsa på honom. Han är inte för ung för att ha seriösa känslor.