Forumet - Hjälp Anarkandi!

Hjälp Anarkandi!

97 0 9
Jag har flera problem:
Firefox kraschar ofta, sidor laddas assegt, anslutningen bryts ständigt, och jag har inte märkt någon skillnad när jag suttit på andras internet. Så det jag körde på var att installera om och köra linux ubuntu vilket jag gör vid detta tillfälle, men problemen kvarstår.

Jag kör en 2GhZ dualcore processor, med 800 gb hårddisk, och 4gb ram. Mitt graffikkort är hyfsat awesome. Just nu kör jag BBB 100mbit.

Just nu lutar jag till att problemet är min router alternativt att det är ett tekniskt fel på datorn. Routern är ganska gammal, typ tre år och på 54mbit.

Vad är problemet och hur fixar jag detta?
jonta:

Alla problem? Att FF krashar ofta också?


Ja. Ofta kraschar den i samband med att man ska ladda saker, typ UM-chatten, eller youtubeklipp.

Peacemaker:

Gör detta testet


Jag fick 0.24mb i att skicka och 11mb/s i att ta emot filer. Jag har sedan tidigare varit medveten om att det oftast är när jag ska skicka information som allt strular, inte när jag ska ta emot information.

Spana också in:

Anarkandi:

Jag fick 0.24mb i att skicka


Det var väldigt, väldigt lite. Jag skulle rekommendera dig att logga in på din router och kolla huruvida den dör av för många anslutningar eller nåt i den stilen - även om den inte borde det, förutsatt att du inte torrentar eller nåt. Har du en router som går att installera dd-wrt, openwrt, Tomato eller någon annan icke-fail firmware så kanske även det kan hjälpa.

Kvarstår problemet när någon annan kopplar upp sig till ditt nätverk med en annan dator? Om du vet det så vet vi åtminstone huruvida det är din dator eller din router det är fel på.