Forumet - Hjälp angående tjej....

Hjälp angående tjej....

554 0 22
Hej!

Jag träffade en tjej i sommars under en ute dag med skolan. Vi hamnade i samma lag, anledningen till att vi börja prata, hon sa- Jag har bara hamnat i ett lag med töntar sen så kola hon på mig och sa -inte du, dig älskar jag(tror det var på skojj, hon sa sedan några mer ggr den dagen att hon älskade mig:P) Vi började prata lite då och hon frågade om jag kunde ta ut en blomma ur hennes hår som hade trasslat(raggning?). Sen när vi skulle gå tillbaka mot skolan så ville hon att jag skulle gå med henne tillbaka men feg som jag var så sa jag nej.(jag har vart kär i denna tjejen i typ 1 år nu)(hon la märke till mig för 6 månader sedan)

några dagar senare så skrev jag till henne på Facebook och hon gav mig hennes nummer utan att jag frågade om det!
Sen dess har jag smsat med henne ganska konstant i 6 månader och hejjat till varandra i skolan. Under tiden blivit ännu räddare för att prata med henne och vårt hejjande i skolan har avtagit :/ (har inga problem med att prata med andra tjejer) Direkt när jag ser henne blir jag alldeles stressad. Nu känns det som hon tröttnat lite på mig. Kanske för att jag inte vågade umgås med henne IRL. Men jag lägger märke till att hon kollar på mig när jag inte är så nära och sen typ total ignorerar mig när jag kommer nära. Vi slutar 9an detta året och kommer nog aldrig se varandra igen efter det, men funderar på att dra iväg ett sms sen i sommar om hon vill hänga med ner o bada[ops] Eller ska jag försöka umgås tidigare?
Vad tror ni om detta ? Hur beter ni tjejer er om ni gillar någon? tror ni hon gillar/gillade mig?

Spana också in:

iphone43:

Nu känns det som hon tröttnat lite på mig.


hon kanske känner samma som, att du kanske har tröttnat på henne eftersom du blev lite blyg.
skicka iväg ett sms o fråga om ni ska träffas, var inte en liten fegis. NU har du ju chansen, låt inte den försvinna.
Försök att kämpa, och övervinn blygheten och osäkerheten.
Just go for it !!![bigsmile] tjejer tycker det bara är kul när killar gör det, när de kämpar lite för än! så var inte rädd!
Miceparade:

Skjut ej på det. Fråga henne nu. Kanske ej om att gå och bada. Men något annat. Ba kör.


aa, jag vill egentligen köra men jag vet inte alls vad man ska hitta på? Att fråga om hon vill bada känns så oskyldigt ;) Kommer ihåg att hon skrev någon gång när hon var nere vid havet(jag hade inte tatt första doppet ännu då) ''Kom ner hit så får jag putta i dig'' fast jag tog inte det för nått speciellt då...
iphone43:

Vad ska man hitta på!?


jag vet inte,
fråga om hon vill gå och bowla? det är kul, uhm bio?
busa i sängen? [bigsmile]

iphone43:

Jag har väldigt lätt att prata med folk annars(som jag inte är kär i XD.....)


tror det är så för de flesta. Men försöka att bara vara dig själv och ingen annan så löser sig allt ska du se, du dör ju inte över att prata och visa vem du är för tjejen som du gillar. Det är ju bara gulligt.
upponer:

jag vet inte,
fråga om hon vill gå och bowla? det är kul, uhm bio?
busa i sängen?


aa, bowla och bio är ju typ ett av det lättaste då har man ju liksom ett samtalsämne, tills man har lättat upp sig lite, det var också därför jag tänkte på bada, typ liksom skvätta vatten på varandra m.m :P
Haha najs förslag men tror inte det skulle funka? :S

upponer:

tror det är så för de flesta. Men försöka att bara vara dig själv och ingen annan så löser sig allt ska du se, du dör ju inte över att prata och visa vem du är för tjejen som du gillar. Det är ju bara gulligt.


Det jag är mest rädd för är ifall jag skulle rodna när jag pratar med henne :S
puffsurrare:

Ni har ju haft kontakt rätt länge så vore ju inget konstigt att hitta på nånting =) Vad är frågan ja xD Finns ju badhus om du är inne på badiden haha ;)


ja, jo :)
Haha grejjen med badiden var liksom bara att skicka iväg ett sms till sommarn typ''hänger du med ner o badar''?
känns lite udda att gå till ett badhus tillsammans xD?